iPad Mini 6 (仲未買到) 討論區(8)

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
mini6 power button 喺機頂做touch id唔就手
mini5 就冇呢個問題
而用係iphone機細嘅話其實會好順手
起碼收返Air 64GB個價
而家有得walk-in未?64gb wifi版嘅話出面買炒價幾多到?
原價放iPad mini 64gb wifi 粉
有意可留tg
我用緊,佢痴機背個位係不粘膠嚟 唔係磁吸位
佢有兩款 磁吸mini用唔到 要用樓上講果款不粘膠
moshi保護套等到頸斷都未出,走去買JTLegend算
uniq 同 switcheasy 都有出呀,同 moshi 好似
我都等唔到,買左JTLeegend
等送貨
uniq好似幾好,不過紫色要再等
出機時買咗個AMAZINGTHING Titan無螢幕磁力感應。買咗$27X.

momax反而有.
咁普通嘅功能嘢竟然冇
真心無磁感功能既套送都唔要
想問下wifi 版裝安心出行就唔洗俾777拎晒資料
11月3貨轉咗PTS了
如果你IPAD 係返學返工用 怕乜鳩比佢拎資料
想問下係咪官網買, 想裸機加呢個stand
好用嗎? thanks
官網咁貴 你去price.com.hk買啦
iPad Pro轉mini用家
iPad真係Face ID好方便D
多數都係係屋企用同埋cafe用
唔駛帶住口罩既情況多
想問有咩套係香港買到?
想問d smart cover可唔可以用酒精抹

之前拎左部mini2 出來一抹個cover就甩色

而家買mini6 既話有無人係唔用貼唔用cover?

或者有無cover係唔怕酒精
唔計鬼國貨,街貨有賣嘅應該係JTLegend同SwitchEasy。
UNIQ就唔知有冇。
終於收到msg話credit card過數,部機終於準備出貨。
但睇返單張個價,apple收我條數貴咗差唔多500蚊,聽朝打去睇吓咩事先。
重未買到紫256 wifi 🤣
求攻略🙏🏻
sa你得閒撳下就有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞