痴撚線,APPLE M1 MAX電晶體570億係RTX3090兩倍,仲多過A100

165 回覆
11 Like 81 Dislike
買黎擺都值570億個電晶體,人類科技癲峰既產品
因為………(下略數十萬字)……無錢賺
打唔到機係你d game 問題
部機無問題

好多人買黎做嘢唔係打機
Apple:用家問題
太陽應該圍住apple轉
見過好多買黎睇youtube only
人地8nm 你唔計?
12代 單核大超amd 30% 仲要只係10nm
但蘋果出左大絕用5nm 大面積
之後想再大進步冇行
12代 intel 7技術

已經同步改名

Amd 下代zen4 出年 q4
Intel: tsmc 5nm既極限已經到左,輪到我既10nm+(superfin)發揮啦

台積電:我地下年投產3nm
Apple :你用唔到tsmc 5nm係你問題
推咩bim model
開唔開到都成問題啦
一部機本身唔夠 但要做就一定有方法 到時推個i唔知乜野
可以俾錢apple 借人地既黎用
開左既機可以借出去收番錢
反正好多人開住部mac pro用黎打code 打字 睇片 都用唔盡
愈勁既機借得愈多收入愈大 FANS 又有籍口換勁啲同新型號
又可以整埋公司plan 一舉幾得
咁當然買同借果邊蘋果都要收30%啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞