痴撚線,APPLE M1 MAX電晶體570億係RTX3090兩倍,仲多過A100

165 回覆
11 Like 81 Dislike
打得爆cuda未
e 個 spec 夠唔夠推 bim model?
未見識過老王刀法咩
整粒最勁既核心之後再奄
既然m1 max咁勁
係唔係可以買黎掘礦
幫補下食個茶餐就得
勁過2條3090喎
我先跟住你個前設走
咁有兩成pro user咪買macbook PRO

另外,咩叫社會8成人做地盤
咁你部腦開到pdf ,send 到email就得la
再唔係就原子筆改圖
點裝呀?
用cpu 黎掘礦
小學雞聽唔明人講乜
我出個另一個版本
小弟做死人化妝
唔係成日有客比我化妝
咁無野做時一撚定係打機架啦
香港地9成人都做死人化妝架啦
9成都要打機架啦
on9,其他晶片公司一早收埋勁野,估唔到apple早出一步姐
香港9成人都影相拍片,都需要一部macbook pro 執相剪片
華為?
冇人拎電腦黎做野你邊有機打呀?
自己寫,玩射龍門
牙膏口直徑開到1.5個bar ,全力發射
mobile 既3090
其實唔明上面啲ifans 點解盲目到咁
咁買部機幾萬銀想可以打下機唔出奇
但當有人指出打唔到機呢個問題時 佢就好似發左癲咁 點解唔大方承認
首先佢哋會定左mac 係買嚟《生產》即係賺錢 之後就貶低對家用嚟《娛樂 》
事實apple 最賺錢其中一樣就係啲人打機課金
到時啲game可以支援埋mac 啲ifan咪又係搬龍門
首先我認同大部high level languages mac係有效率啲 影聲畫果啲唔熟 唔講啦
但好多嘢mac係做唔到 所以都冇得簡
如果問有乜嘢係 macos 做到而window 做唔到 我諗就係寫ios app

講到底都係工具 唔岩咪換囉
https://www.jetbrains.com/lp/devecosystem-2021/
睇番 19 20 21 啲數字 用macos 既百份比係少左
當然唔代表 mac少左
無知一問
打唔到機其實係咪game廠問題
隻game唔係應該兼容唔同OS架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞