中大保衛戰義士:我唔會求情,錯嘅係你班仆街

485 回覆
1780 Like 19 Dislike
咁就應該好似日本仔咁, 唔投降, 班狗衝入去拉人果陣就自殺啦
係你班撚樣影響軍心
坐滿頂好傻 扮浪漫
坐少兩年舉杯慶祝
唔尊重都算 仲講風涼話
人地寧願揀維護自己尊嚴 都要俾你班人話浪漫主義 真係陰公
咁點解會有浪漫主義?

浪漫主義係主觀現象?
我覺得佢覺得係咪都要坐好耐,出返嚟又好快被人拉返,咁不如講清楚啲。

佢咁講應該同黃之鋒個啲差唔多,出嚟又入返去,即使可能黃之鋒無傷過一個人但都會照搵嘢拉返入去。

但本身拉咗呢班人都無用,已經遍地開花,只係差啲執法者睇唔睇到,睇唔到嘅人就一樣唔中意依家呢個香港。

好老實,一嘅人生好多人都唔知自己做緊咩,佢揀咗呢條路又明知係難捱嘅,已經比好多人知道自己做緊咩,比好多人做人更堅定。
Blocked
Respect ✊
痴撚線 成班child登仔 究竟憑乜撚嘢係到二次審判?

你冇做錯
錯嘅係仆街政府
英文版:
I just want to take this opportunity to express my dissatisfaction. If the court hears what I have said, and believes that it is justified in giving me a heavy sentence to make me regret and reflect, then it will be just as it is."

https://twitter.com/lokmantsui/status/1450337740659126276
含撚啦 屌你老母
關你撚事咩毒撚
佢就係覺得值得
識唔撚識企喺主角立場度思考
垃圾思維
執法者^睇唔到嘅人
好心唔好咁中二病當法官係公正啦,連寫求情信都俾狗官屌啊
除非你識佢,否則咁樣講對佢唔公平
我聽朋友既朋友發夢果時講

換得衫 就預左坐10年
如果連心理上都未準備好既話 仲點講革命
中大人不嬲有風骨
Respect
講到咁 仲淨係屌緊個官
讀多啲書 提高番理解能力
我會尊重返呢個人,唔會取笑亦唔會諷刺,因為佢做緊好多人都做唔到嘅嘢。
即刻屌你老母
相信唔會止我一個屌柒你個廢撚柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞