中大保衛戰義士:我唔會求情,錯嘅係你班仆街

485 回覆
1780 Like 19 Dislike
你條友真係唔識㗎喎

算啦收手啦 唔好柒落去啦
左膠 見到自己言論竟然會覺得又柒又好有道理
師兄其實點解你手可以咁撚笨柒 定係你係真心膠 一開始咪話咗係指桑罵槐 咁你自己柒完都冇辦法㗎 你引用返我對話出嚟講其實冇意思 因為我之前冇講錯到 二黎根本上就唔係建基於係一種話題之上 九唔撚搭八 有見及此 鑒於你咁懶醒嘅行為 真係不得不諷刺你為天才 點知你又真係當係真 仲問返我轉頭點解一開頭話你戇鳩仔之後讚你天才 真係救撚命 其實你柒完之開始搵返我之前喺其他Post講個既嘢 已經知道你開始發緊癲 咪俾個下台讚吓你 俾啲鼓勵下你 點知你仲要繼續柒落去 話做乜嘢同篇文跟住又覺得你柒 其實擺到明淨係覺得你柒 真係叫人感到遺憾

陰公 真係要畫公仔畫出腸 要幫人教仔 你鍾意贏就贏啦 我認輸啦 係我智商低 你真係好叻仔 你睇我幾有誠意 放過我啦大佬
左膠連喺連登同人有少少都認輸

我知你幾撚廢都好,都不忘會救返你出左膠地獄
左膠連喺連登同人有少少爭執都認輸

我知你幾撚廢都好,都不忘會救返你出左膠地獄
我本身頭髮係黑色 你話我黑髮 我認完之後你又要話係諷刺
詞性任你意志轉變

點解你可以咁撚醒 咁叻仔 簡直係連登既新希望 你贏咗啦 放過我啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞