中大保衛戰義士:我唔會求情,錯嘅係你班仆街

485 回覆
1780 Like 19 Dislike
無左#3
Respect
佢地知道點做都無用

求情又比狗官潤,又減唔得幾多刑期

倒不如講真話

佢地咁樣唔係咩浪漫主義

佢地係用佢地既意志去啟發未有事而有同一信念既人

無佢地香港人會好快忘記香港仲要繼續反抗落去
藍絲教返出藍絲 青出於藍
長輩有無教你一個政府連民意都莫視既話
仲係咪一個好政府
政府唔好又無認錯過 更無改善 又點計
剩係721合作單野都水洗唔清啦
各國都出聲話香港政府有問題
又有無認錯過?
搞外國庇護
你都要本身出名 埋到左膠堆先得啦
今次判完有冇鬼佬議員出聲?
4年後出到黎 撚有人識咩
出名果堆一早過曬外國拎資助讀書舉緊左膠大旗
但你要預埋坐完10年出返嚟都係鳩坐。
你又唔係羅冠聰之流
政治庇護邊有你份 有案底移民都無你份啦
坐完出到黎 仲有渣住份案底係香港屈成世
仲要係呢類案底 實比共產黨列做VIP長期監控
走又走唔到 下半生咁就玩完
熱狗五毛死全家
巴打真係唔好天真
連登啲負評同藍絲group 啲讚好係一樣咁唔值錢
普通庇護唔洗咁揚
羅冠聰出名咪有報道
唔出名的義士 人地收左
靜靜地 唔洗出聲的
洗唔洗外國政府高調同極權講
你針對緊的呢個人 我照佢?

For普通人的人道庇護
義士直接申請 批唔批就case by case
政治/人道迫害 係 準則的其中之一
坐政治監 其實已經好明顯顯示港共針對
義士出返黎 本身都大學生 又below35
英國加拿大都有機會收

單單case都要人地議員出聲
人地本身係外國無野做好得閒咩?
明係一件事,但佢哋個鐵飯碗係另一件事,尤其大劣師公會班離地撚

利申我係respect班有幾多做幾多嘅義務律師
如果真係違反保釋條件,求情都冇用,不如攞返個彩算。
agger,上面重有傻仔話坐完出黎大把人照,又請埋佢去移民

你班連登仔唔快d自首去坐下?

上網講到咁撚型 自己坐係到睇電視

連登咁多小朋友,真係俾人洗壞腦
非常好繼續吹

然後上黎自我感覺良好

坐監都講到冇事咁

連登好多on9仔小朋友,就係聽完你地咁講不故結果出去俾人拉

唔洗以為自己出下去好有用,睇下依家
笑撚死我連登仔真係自慰最叻

班垃圾黃絲捉到差佬都只係打幾下,一個差佬都冇事,最多輕傷

你地呢?又爆牙爆眼又俾人打到瀨屎瀨尿,跪地求饒,又同呀sir講對唔住

斯文到咁,當你地贏到都唔敢搞人啦

重係到ff報仇,慢慢幻想
骨氣
我屌 真係喊出嚟
做得好 天才

有時見到呢啲事 真係不禁會諗
呢班人係咪真係值唔值得可憐或者同情
如果呢個世界唔係多得班大愛左膠包容
成班冚家剷啦 傻仔...
以為自己係多數派...
歡迎對號入座

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞