中大保衛戰義士:我唔會求情,錯嘅係你班仆街

485 回覆
1780 Like 19 Dislike
食屎狗!你估我唔預你條柒頭起底咩?!我份工再閪都唔夠你個狗格閪,你梗係唔止第一次屌我啦,不過次次都唔夠我屌俾我屌返轉頭之嘛!俾我由你屎忽到屌爆你條狗閪嘅春袋咁解啫!(雖然我不熱衷屌畜生!但屌爆你屎忽確係爽嘅)
唔洗起啦, 認撚住你啦. 做藍工嘅黃撚丫嘛

垃圾, 返去你老母個閪度啦
嗰份工再藍都唔及你心甘情願做狗咁柒賤!有留意開我嘅留言都知我從不割公務員手足嘅蓆,絕對尊重佢哋「身在曹營心在漢」,完全無衝突!(呀!你呢條畜牲都不如嘅生物係無記憶力、分析力及觀察力嘅呵!)嘅然你要記住我嘅~咁你要死撚咗之後都唔好忘記我喎!否則要勞煩我揾你條狗閪嘅鬼魂返嚟玩到殘先至俾我打撚到魂飛魄散投唔到胎就盞你自己衰多幾噸重!記住吖~你死咗之後我都唔會放過你呀!
又係響度鳩打字, 十年如一日, 一樣係失敗嘅廢閪

爆撚左血管未呀?
我血管爆哂都足以屌爆你有餘啦!你咁成功都要俾個咁撚失敗嘅廢閪屌爆!個天都幫埋你都唔掂,你慢慢獻世啦
你都30歲人啦仲咁撚左膠
睇下你條撚樣出過d咩post?
一係就叫人唔好衝
一係就屌人笑藍絲
你條傻鳩唔好咁「浪漫主義」啦
以為喺外國同個鬼佬傾計就可以解決政治問題
我都最撚鐘意屌柒你啲d左膠傻西
繼續用我既智商表演
你上次半年前都咁講啦, 我咪又係響度, 我老母問你幾時過來除褲屌呀
你自己打

有時見到呢啲事 真係不禁會諗
呢班人係咪真係值唔值得可憐或者同情
如果呢個世界唔係多得班大愛左膠包容
成班冚家剷啦 傻仔...
以為自己係多數派...
歡迎對號入座
有冇相睇下?
你死開啦關你鳩事咩
咁有冇呢
心痛 respect 😢
咁又點?我搵緊差唔多近十皮,日日屌靚女,睇住你班廢物俾人拉,打到瀨尿不知幾開心
你條垃圾呢?上連登打飛機呀廢物?

你條社會垃圾有咩貢獻?

冷氣軍師

有冇出過去示威呀 柒頭
你甩左P 再來搵我啦柒頭
佢擺明講笑,笑緊班傻仔
你想收埋老母唔俾我屌咩?
好似係笑緊你
麻煩同佢講等我連埋你老婆屌一吹過插哂你兩公婆之後就送你條不孝子落去係你魂飛魄散前見佢最後一面啦
中國式法治
ok 監躉變英雄
出黎有鬼佬照

你唔快d去坐下?
移民撚: 叫咗移民又唔聽, 係都唔走, on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞