其實PS5係咪唔會出大貨

396 回覆
579 Like 9 Dislike
大貨 le?
屌你老母洗浮山刀手咩
批大貨落左成年都未撚到
我都有部分朋友等撚到轉會xbox
買埋gamepass開心遊玩中
完全無重視過ps既用家
怪就怪香港人自己做衰個風氣 乜都炒 最後自食其果
利申 中2部 一部原價比左個朋友
全世界都炒架啦
澳洲大把bots 一齊搶
好在有得去門市pre-order
柒左喇你

Ps5 攞呢多粒 apple又攞幾多粒呀
你又係on99

依家日本 Amazon 都轉左由搶變做抽

變搶你撚夠BOT黎

Xbox CEO 都講左 晶片 parts 產量不足 加埋運輸問題

先攪到出唔切貨 , 大把貨櫃放晒係碼頭無人送 包括日常用品
買左xbox了
ching 你屋企附近係邊
PS同Xbox對我既分別只係PS有多好多中文game玩
如果Xbox肯俾d心機搞中文化 我一撚定轉會
新果啲通通都有啦
黎緊隻零巫女都係有中文
兩部都有
開心使用中
你個名
咪同小米一撚樣
比人買左去炒
你覺得要幾多貨先叫大貨
其實ps5係賣得快過ps4
ps4出左9個月全球賣左9百幾萬部
ps5同樣時間突破1千萬部
問題係ps4由13年出到而家,累計賣左過億部機
就算當全部人都一部ps4一部pro
都累積左5000萬個ps gamer
再當一半人想買ps5
都講緊要2500萬部機
其實講到底唔係ps5出得少
而係打機既人多左太多
我都係
宜家轉左會xbox,xbox game pass仲有齊成套人中,連人中7都有埋
我8月份抽中左,PSN 抽嘅,但我7月底左右覺得自己冇乜機會會抽中,所以入左XBOX SS,買完唔夠一個禮拜,藍店就通知我抽中左PS5.

冇機嘅不如止下轉會啦,我買嗰時3千左右連半年game pass,都幾多野玩嘅,用消費卷買囉. 仲有兩千剩呀.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞