其實PS5係咪唔會出大貨

396 回覆
579 Like 9 Dislike
自己睇吓顯示卡個價就知點解無貨啦
Apita 好似比較易中
你呢種擺明撩交嗌、刷存在感嘅畜生,
全部都一定係現實無朋友,分分鐘死埋全家,做咩都失敗嘅典型Loser!
你嘅收場一定係無得好死!
你呢種畜生,我真係見一個封一個。
已完全封鎖會員 - 譚小環老公

回返正題,唔好再佢地賴咩原因先咁缺貨啦!
由Sony派機俾班垃圾KOL嘅第一日,就抵我哋屌到佢地仆街死啦!
買部遊戲機都要抽籤,仲要出咗就快一年,
都仲未有正價現貨買,成件事真係夠哂戇鳩!
同時,班垃圾機械人仲日日係度宣傳PS5主機同遊戲,簡直火上加油!
Sony班人同班炒狗全部都不得好死!
我身邊已有PS5嘅人,都一樣繼續屌Sony!

幾時先有PS5正價現貨買啊? 屌你老味! 垃圾Sony!

純發洩,講完。
其實抽機先係最好玩嘅Ps5 獨佔遊戲
依家真係抽中反而有d空虛
無得再玩抽極都抽唔中嘅梗
買部rog laptop都等左半年先有貨
咁係咪唔買唔抽㗎啦?
已完全封鎖會員 - 七鮮乳酪
即係呢 block咪block 唔使打出嚟 我係唔會驚
特登咁做個勢俾你哋討論俾你哋炒熱
你哋咪繼續講抽唔到喺度怨同屌但又要死去抽
作為商家佬,換轉係你都會咁樣做

咁撚有骨氣咪撚買lor真係無人逼你同佢on9,係你自己中個頭埋去俾Sony撚
岩岩睇, 又過貴之前
係咪癡撚線? 掘礦潮幾時先完?
買到果時都ps6,sony咁樣玩饑餓行銷,真係唔怕玩多次會出事
其實無論係PS5定係Xbox Series個銷量都多過上一代但係依然供不應求,我相信相比起生產問題更加似係需求膨脹嘅問題
扭完計記得準時報下一輪抽機
PS6出都未買到PS5啦
你分唔夠比蘋果 唔驚冇左呢個大客?到時佢好似踢走intel咁踢走tsm 扶自己人上位就閪 一個年年更新 訂單keep住有 一個7-8年先出一次新野
利申:鳩up
唔會分唔夠畀蘋果 會跟合約交貨 如果唔係要賠錢 但唔可以加單 所以蘋果有啲產品都限產咗
兩種諗法
一、有炒家hold貨
二、主機向下兼容,今代唔存在一開始冇Game玩嘅問題,有啲遊戲仲要免費升級ps5版。當大家知道第一水機冇乜問題,就好有意欲換機
正 咁樣仲抵過買game
10蚊之後每個月29蚊

咁仲有人買game咩
行過見到黃金水貨賣$4,9xx
好似好伏
大家會唔會考慮水貨?
咁都唔轉xbox
抵你地比sony玩
gamepass雖然好抵,但單講遊戲上嘅吸引力重未夠勁,為咗玩zelda, persona呢啲點都要買返部switch同ps, 好難完全轉會
樓主好野,今日返大貨,藍店PS5 多到放埋出走廊,炒狗死全家了

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞