【驚險執返分】阿仙奴21-22球迷吹水區MDCCLXXX

1001 回覆
0 Like 9 Dislike
第4個位應該有得爭下
都唔係爭好多分
穩定性高啲應該有機會既
獌而家有牙朗反而好似差左無咁整體
李城就一時時啲波 拖肥就呢靠加雷唐辛啲神來之筆
上場見到開始啞火 講到尾自己穩定就夠
好既coach就係好似費格信咁 拎住奧沙布朗黑碧打7個後衛都贏到你

買人upgrade隊波係岩 但一隊波唔可以靠買人解決問題
你做乜撚呀!
達差穩定 10場拎7場打熱嘅表現至少前6
認同 隊波係爭穩定性
10場打到7場打熱咁高機動性 搶第二點咁好真係唔好話前6 前4都得
日寇淨係打熱狗勁
都係後備好啲
果場唔好話佢 個個都跑多好多 搶哂第二點
連撚羊都有埋set波能力 其實覺得係班波揀波踢多
搶到對面一棟都無
其實唔好話下半場縮就閪 場場搶足45分鐘拎兩三球係手
下半場閪真係無所謂
最慘係時不時都唔多搶 比人搶返轉頭 有時都係幾失望 我都會明反達屌乜
同埋達狗一齊躝算啦
紐狗要請愛蛇
唔會好似阿狗咁攬住件傻閪
曼狗季中啲士氣波好痴線 實幫到sob續命
拿卡咪又係唔掂 根本就差個穩定既前鋒
Call咗迷達黨休息,專心星期五打廢龍內戰,呢幾日俾反達踩下場先
卡法路雲
成隊邊個唔出就邊個會踢得好,中場中又係出親都話後備果個踢得好d
上季咪大部分時間laca 正前最後咪又係7
拿卡正前就成日落左中場做波搞到無人係禁區
Auba就唔識做波要人餵

Saka 上季開始踢右面勁,連southgate 都係咁用
反而返到黎竟然要就屁屁而去踢左面
哂9氣
睇隊波已經好撚頭痛
屌你老味上狗竇傾下波都咁撚煩
買卡法路雲啦
識做波識入波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞