【驚險執返分】阿仙奴21-22球迷吹水區MDCCLXXX

1001 回覆
0 Like 9 Dislike
米癲吹真係預咗,英超球證真係特別出名
前14
pepe真係佢上腳妹波突破失敗睇到人眼冤 但偏偏唔係佢屁一招第一球唔會出現,唔係佢左路咁準嘅傳中 第二球嘅混亂都唔會出現 點搞牙
姐係Pepe唔好上咁多腳 肯做配合其實ok囉
我地好多球員都係咁啦,好似有一技之長,但同時又有好多缺點
好多球員成場都鳩下鳩下,但一場有幾個閃光點足以致勝
但而家就係同時又有幾個會失誤,搞到失分
牙達不嬲鍾意後追, 太早上前4驚班後生仔有壓力, 故意失分, 同埋拍緊紀錄片太早有前4會無左個緊張感, 開賽前同導演傾過後決定唔上前4住,牙達
緩緩爭四的阿狗像思念
10月多好 全月不倒
瘋。
我點燃骨灰(雲加)溫暖達蛇的秋天
反雲狗又搞事
琴晚冇睇波 係咪做咗假阿了
Roberto Martínez, Steven Gerrard and Unai Emery top of shortlist for Newcastle job

愛蛇準備返英超帶到紐狗排前過達狗
秋天是姐撚的季節。
打下後備其實ok
隊波冇form嗰陣就要靠佢搏下呢啲
比比真係進攻黑洞,被追平之後有段時間Lokonga不停傳向右邊,個段完全攻唔起
都話咗講親就燈架啦
迷達最鍾意攞依啲未發生嘅野嚟打飛機
Laca出場後點解順咁多,因為唔使佢再做進攻traget咪順囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞