【驚險執返分】阿仙奴21-22球迷吹水區MDCCLXXX

1001 回覆
0 Like 9 Dislike
佢哋都係狗竇9up啫 大人有大量
真係唔撚知係達狗落order
叫班人如果領先咗就鳩縮定點
得奧哥迫,其它人又唔配合郁
人哋曼城就全軍壓上咁迫
威得一場
拿子落咗order星期五迷達先上水
已經俾咗好多時間佢,喺隊波度我完全睇唔到希望!人就係咁多,你唔識用就俾第二個用,唔識教就換第二個人教!執包袱啦阿迪達!上年我都仲係迷達,今年真係頂唔順!輸唔可怕,睇唔到希望最可怕!
已經俾咗好多時間佢,喺隊波度我完全睇唔到希望!人就係咁多,你唔識用就俾第二個用,唔識教就換第二個人教!執包袱啦阿迪達!上年我都仲係迷達,今年真係頂唔順!輸唔可怕,睇唔到希望最可怕!
我恨鐵不成鋼
樓上瘋狂洗版 已經同咗連仔投訴
+1
重要野 要講3次
你岩!
[內戰之軌] 車路士球迷討論區
https://lih.kg/uPHzFtX
#805 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

捉到隻259
去同車狗圍爐
大家點處置
話說尋晚踢成點
依然係完全冇form定點
你259黎
你之前仲同前我嘈反達呢件事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞