【驚險執返分】阿仙奴21-22球迷吹水區MDCCLXXX

1001 回覆
0 Like 9 Dislike
名宿足球都係on9嫁啦,邊有咁多施丹哥帥
早洩都唔揾文傑玩了
責任:老公狗>賓白>牙杜
呢個早洩係名詞定形容詞黎
互含緊la
佢嗰個位貿然起腳攔截 如果失咗位就一對一門將啦喎無得咁計啦
加比爾都一定逼埋去囉,你係咁後退不如退埋入龍門呀
禁區頂應該迫唔應該退
你可以唔起腳
其實好睇你心目中隊波定位係咩
贏波應份 贏得少就負碌 贏唔到波就廢 呢D唔係叫harsh
比著爺爺爵爺年代 叫做爭標分子 對住晶宮3分係合理期望
贏波真係應份 比人控球禁屌都贏係負碌 贏唔到波係廢
爭標隊領先下比下游迫和 比人屌就預咗 雲/愛/達都一樣
咁時至今日爭標隊就無份啦 (要吹奏話有都得嘅 言論自由)
咁作為爭4份子 咁嘅表現就好難唔屌
作為中游/下半版常客嘅就應該1分滿足嘅 熱血追和喎
禁區外就後退姐,去到禁區頂一定截嫁啦,比人過都冇計,同埋你守大位守得好,佢過你都係向右邊推,角度變細龍門又會出黎封,都未必入硬啦,點會比人帶入禁區中間咁on9
WAR!
阿季票係咪仲係全英超最貴
呢位ching就識波,如果我踢波見到隊友咁守我會屌到佢化!咁驚比人過咪撚踢過衛!
難啲
我宜家就屌你老母!
賓白呢條撚樣防守能力可能仲差過辛達老師
咁睇你點睇
而家其實每分都好重要
上季同前六都係爭幾分
明大家會嬲失分 但無必要講到完全無希望既
今場講到完全無得打又吹奏韋拉啲換人我先賽後jer鳩某啲會員姐
失分我都覺得唔撚抵啦 成撚日自爆失分 而講返爭4其實都唔係拋到好遠 先剛剛開季 係有機會上返去既 琴晚55波啦 互有攻守 各攻一段咁
係自己失誤比人把握到 無咩好講 只好寄望快手改善自己自爆問題 唔係之後有排跌分就真既
你冷靜啲先。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞