【驚險執返分】阿仙奴21-22球迷吹水區MDCCLXXX

1001 回覆
0 Like 9 Dislike
迪加射都好過營多啦
今鋪撐你喇老婆狗
呢個真,公海就抵啦
洗撚理出面班人咩
有咩唔鋸咪黎荃灣搵我囉。
重度
幫辦級真係好難考
搶口又唔比?駛唔駛見到其他排名高過自己隊閪波既講哂敬語咁呀?
我又唔覺有幾尷尬 就係你班傻鳩成日覺得人地領隊永遠好過自己隊波領隊
贏波應份 贏得少就負碌 贏唔到波就廢 到有我呢啲所謂異類吹奏隊波就容不下 講真呢個世界得一把聲音就死撚得啦
所以成日有啲所謂你地眼中既五毛就覺得人地講野on9
牙跛大陸囝N賓啲假膠係乞我憎呀 但我唔會好似你地班撚樣咁 覺得要"處理"下呢啲5毛假膠 覺得影衰自己咁
呢個世界有言論自由 我最多叫你地駁鳩我迷達論點 而唔係好似你地眼中迷達就on9 on9唔駛理
唔好話我話緊你 我其實開緊地圖炮講緊呢到文化
有時覺得隊波可以後上前四係起碼數字上都唔叫爭好遠 有個希望姐 你估我見到隊波失分唔失望咩 失望係咪一定要好似你地得一種反應咁 一定要怒屌領隊?唔可以係正面啲咁諗野?如果你話我知個個人反應要一樣就唔會有黃藍之分啦
搶口又唔比?駛唔駛見到其他排名高過自己隊閪波既講哂敬語咁呀?
我又唔覺有幾尷尬 就係你班傻鳩成日覺得人地領隊永遠好過自己隊波領隊
贏波應份 贏得少就負碌 贏唔到波就廢 到有我呢啲所謂異類吹奏隊波就容不下 講真呢個世界得一把聲音就死撚得啦
所以成日有啲所謂你地眼中既五毛就覺得人地講野on9
牙跛大陸囝N賓啲假膠係乞我憎呀 但我唔會好似你地班撚樣咁 覺得要"處理"下呢啲5毛假膠 覺得影衰自己咁
呢個世界有言論自由 我最多叫你地駁鳩我迷達論點 而唔係好似你地眼中迷達就on9 on9唔駛理
唔好話我話緊你 我其實開緊地圖炮講緊呢到文化
有時覺得隊波可以後上前四係起碼數字上都唔叫爭好遠 有個希望姐 你估我見到隊波失分唔失望咩 失望係咪一定要好似你地得一種反應咁 一定要怒屌領隊?唔可以係正面啲咁諗野?如果你話我知個個人反應要一樣就唔會有黃藍之分啦

咪9c啦
老婆狗苦口婆心又玩膠
似係你條粉腸。
1300 瑞和街體育館等
唔出正廢閪
佢都係半斤八両

呢度對自己隊波批評多欣賞少 其實未絕望到要呼天搶地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞