[LOL]英雄聯盟 S11世界賽討論區#824

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
以前好鍾意睇EU 同 NA 特別大清係到TSM
台港呢邊反而知道個根源問題太難解決
NA個邊先最接受唔到 年年睇TSM 年年同我咁輸法個下死

牙蒲尋晚係咁玩球女
有啲心酸
pcs兩條solo lane都唔掂啦 講呢啲咩
仲要睇抽籤運氣
仆街巴打係唔係到
俾佢燈到出左局
尋晚贏完FNC之後仲玩?
可能佢好心酸點解唔夠carry贏HLE

唔知佢仲有冇下年
戇鳩 嗰波正常職業選手對面幾個殘血 自己人死晒 chovy拉走咗小虎 一定上去打 明顯溝通問題大啲

最弱智嗰吓係巴龍團人地正面開 企邊邊食人aoe 明明等多半秒有機會收晒
合約到下年
大機率打埋下年唔打啦
PSG 9成原陣出擊我諗
你識唔識佢地D後勤
問佢地點解唔ban TF
佢CS真係太癲,有韓國人話過佢係個d成場一隻中路兵都唔會miss嘅人,證明佢對兵線理解係完全睇透但有時咁樣就變咗太執着,玩功能角都仲掛住食兵食資源
通常好小會單一隊理解錯誤
所以9成係佢同佢D團練對象都出哂事
咁今次咩區出事大家心中有數啦
牙deft成日中風
真係好可惜

火龍今次世界賽打到令人眼前一亮

反而打野同ad夢遊居多

打野逛街送頭

Ad場場pick邊隻都輸線
唔係喎得bottom line 合約到下年
上中野都係今年11月
次次都搞下路 最主要係river問題啦
Hle 冇ban tf 咪一樣贏到
講到尾都係實力唔夠
關團練咩事
人地lpl隊打rng場場都ban tf
跟住rng 小組連pick3場tf連贏3場
上場有埋答案, rng俾人一ban tf 就連0-3既隊都收到佢皮
然後自己又放tf
on9到傻
係依個post是但搵個人上去都識ban la
每個月收幾皮野/十幾皮然後出d 咁既on9 ban pick
我願稱魔根為最強
maple 24都 應該極大機會留係PSG打埋下季就退啦
加上台港而家都冇人勁過佢 最有可能換都係river姐
1lv 俾人打殘 第一場俾人線殺 river垃圾到

帶tp保下戇鳩鳩 帶閃 下路贏咗線啦 垃圾river
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞