[LOL]英雄聯盟 S11世界賽討論區#824

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
4隊seed 1 3隊LCK 剩返隊GEN
GenG 比d力

三隊LCK team首名出線

8強有4隊LCK
Chovy 尋日都Carry到盡撚哂
希望佢可以Keep住個氣勢
再俾隊友咁搞隨時爆血管
比d力
4強有人要買BDD衫同改名
金貢唔係講話Nuguri好大可能返LCK咩
4強應該都4隊LCK
3隊首名就唔會4隊LCK啦
輕鬆玩算啦 做乜鬼職業選手呀 得個幾年貨仔 人生最光陰最值錢個5年就擺左落隻垃圾game到
佢話佢聽返嚟RNG都好勁
岩岩睇返replay RNG對HLE
總係覺得VSTA同DEFT都幾唔穩
唔可以咁諗,咁諗真係比緊籍口自己賽區,變相令佢地唔洗諗回去進步,其實佢地賽力根本唔輸歐美,佢地缺乏嘅係點樣對線唔好輸經濟,場場都前期15分鐘自動輸2千(特別HK下路組合,AD U就廢到乜咁),明明都未開始打交就輸咁多。JG又係,一逆風就隱形鳩農,PCS賽區根本要學嘅係點樣可以自信d,唔好一驚就縮縮縮
專業9upper
70%勝率係咪其中一日70%
未開季 係吹到宙斯 世一上路咁
反逼滴滴必勝
台港澳d人嘅抗壓能力真係好低一逆風少少就好驚好驚,放放放拉拉拉,慢性自殺,真係文化問題,除咗doggo同maple,個個都驚到仆街
其實賽區競爭力問題姐都係
佢地係本土贏太多 平時做D野根本冇人punish到佢地
咪變左好似係咁放放放 拉拉拉 因為佢地本土根本冇撞過咁既情況
講番賽區自己發展問題就係錢既問題...
老老實實 我覺得最需要檢討真係NA 而唔係PCS / LMS
正正就係因為佢地一比人首殺就好驚好驚,完全唔諗對策去解決當下逆境繼續同對手互農,唔搵機會,乜都放,搞到個snowball越嚟越大,經濟差2k個陣唔去解決佢,去到經濟差6k以上已經解決唔到,成日都係咁慢性死亡,睇到好心灰

人地隔離RN支 tiebreaker個陣前期輸,即刻諗方法利用陣容團戰強勢去迫開戰迫對面緊張失誤(Deft Dead)
尋日加賽HLE輸咗咩
訓咗冇睇 Sor
NA without Perkz = PCS,佢地放最多錢落去買買買,但年年同我地差唔多聽講佢哋仲想取消2人外援限制,睇嚟佢地想5個韓國人
可能兩隊次名兩隊首名
可以4隊入4強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞