[LOL]英雄聯盟 S11世界賽討論區#824

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
乜撚野本身個位農心買左架?
根本守唔到
應咩該 係應該點會唔係到
明明上年轉會期個個ff chovy去t1,依家無啦啦出現班人話t1 fanyboy唔服
好撚亂呀

解答:khan本身已經就決定好退役
係比kkoma氹掂先打多年
花生打世界賽肯定仲柒啦
農心嚟 分分鐘16強出局
俾HLE全方位打爆3-0嘅隊 就過主啦
LSB都冇NS咁廢
出永寒火炮係咁打嫁啦,拉扯做工具人 比隊友輸出空間 唔通pick tf黎打輸出阿?
各有各錯 deft啲垃圾刀冇眼睇

呢波可以話係rng開得好 趁hle分散
但都係tf自己企位差
你俾到嘅分推壓力可以有幾大 兵線喺外塔畀30秒你都唔知推唔推到入去
對面kennen+rell有閃
hle ad sup jg冇閃

哩個位 tf 要跟團
你之後飛到落去已經太遲

前期對線壓力又走全部都畀到
但佢玩tf 玩到自己刺客咁
一係hle俾佢玩carry英算

同埋討論下場遊戲關鍵點
又唔係針對佢黎屌
咩應該
Meta 一轉 倒讚仔即刻收左皮wo
Ns 輸到仆街
又印象流?
最後個波其實冇咩討論空間 點都輸
你話好似perkz咁明明贏緊去base race就話啫
fit撚得傻 浪費哂
哥退休既話geng 九成九重組 chovy下年最岩去geng
佢咁講lpl4個位全部本身都係we添啦洗唔洗we打曬4組呀
換隻中路英好啲,成場加里奧無乜存在感
唔好啦
ruler一日仲係到
geng都係咁嘅打法
下路條線咁好明明可以繼續俾pressure RNG
佢捉TF 隊友就食龍
佢開戰就儘走用高地換
本身本身 上年LGD入圍賽都柒到咁仲ff花生勁得過chovy and friends
果兩次call baron+deft送左個1st seed俾RN支
佢想早啲服兵役 出嚟嘆世界好過
唔講以為chovy可以金牌一變五定曬對面全隊
Tf呢啲陣真係一throw完無左節奏就輸曬 hle打巴龍個幾波太急 又唔食到底 食唔到走開左一陣又返去開巴龍
fpx: 本身first seed應該係我地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞