[LOL]英雄聯盟 S11世界賽討論區#824

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
睇左咁多季LCK 啲所謂天才中路
操作真係小花(到S6) SM Chovy最好 其他都係好一般

chovy4強都未入過
覺得隊嘢爛命咁
s5又係8強 s8又係
駛大錢嗰年連世界賽都冇得打
s8 世界賽ucal打ig中風咁
佢果陣起碼仲有Bengi同Kkoma喎
HLE個教練都不怎麼樣啦
Willer始終第一年 其實我覺得OK架啦
可能打多年會進步
講緊caps + perkz?
T1 前15分鐘領先世一
吸收到經驗穩得住就有機會衝擊冠軍
如果有個BANG咁的人咪掂,當然AD版本都全隊供比佢GE

重有S5 SKT咪5路世一
咁又係faker有笨雞
sm 有canyon

Pawn?
上路都不怎麼樣 其實如果唔係第四局換左TS應該都係比IG 3-1 我覺得Smeb S8已經冇以前咁勁 打TS真係有差距
Ucal就冇得講啦 果陣佢第一年打 (雖然之後都打得唔好
s7 skt
msi champ world 亞軍
都算成功啦 huni peanut 個陣仲好勁下
兄弟lol 舊grf見chovy咁慘 低價返去幫手

nuguri發現隔離嗰四件重度弱智 認諗吓都係韓國最好
隊友勁定廢都成功打入八強 Tarzan viper又八強 根 廢deft又八強 注定八強命
我覺得Ngr翻韓國唔係冇可能
但係另外兩件就未必會翻
胖哥操作同上面3個都有段距離
睇oner canna 進步 仲要faker發揮得好先有機會
D組都未打
其實佢哋幾錢人工
年薪黎計 lpl多lck一個0
T1班友仔都成長得好快 繼續打落去繼續夾落去有得諗
nuguri睇得出同另外四個一啲都唔fd,係lpl既呢一年應該過得好辛苦應該會想返lck
tarzan同viper就各自成為左隊伍既中流砥柱,有隊想要lng edg都唔會放人
1. #LCK 17-5
2. #LPL 13-10
3. #PCS 3-3
4. #LCS 7-9
5. #LEC 5-12
6. #LJL 0-6
nuguri 救救hle
skt s9先算銀河艦隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞