[LOL]英雄聯盟 S11世界賽討論區#824

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
Lm GEN 聽日點勁法
事實就係美斯都會離開西甲,chovy打正選,faker後備未必唔係好事,faker過多年咪一樣要服兵役,點唔想佢都要知自己唔後生
t1用呢個陣 上路會jayce / 凱能 分推團戰都有保障
又黎bp專家 一開始揀個九成輸既陣?
爭隻Sup
BTW CVMAX諗翻起佢啲頭鐵BP 想死
geng啲call都鳩鳩地 有啲擔心
你叫faker坐後備 chovy應該會比faker fans屌死先
你點知LNG同RNG係同一邊?可以抽到大家喺對面,然後又可以抽到lng vs hle, rng vs geng
faker既傳人我只認sm/chovy
咁都無得怪?
藍buff位狂風上去比人秒
龍區無閃企係銳兒前面
巴龍團chovy1拉3 deft拎紅白刀扮勁向前比人秒
佢地弱智唔緊要點解要周圍話俾人知
懶鳩叻咁仲要
HLE LCK之恥 唯一一個1L
Faker兵役就好似粉絲見面會咁
前面咁大優勢應該早啲完場,拖到後面凱能有大有閃ad必死
on9
sm起碼頭先果場最後唔會想走去bd先
佢走位柒唔怪佢唔通讚隻小虎勁咩
人地講希望有機會睇到4強4隊lck
上面人地首先講希望geng次名
咁就有機會可以睇到4隊lck分佈喺4強
係有機會 唔係必定
但有樣野肯定係 geng首名就肯定無可能發生 因為8強唔可以打同組 hle一定係打a b d組首名其中一隊 即係肯定內戰

然後有人話 概率低
鬼唔知咩 但geng唔次名就一定無可能發生嘛

跟住有人話 咁咪有2場lck內戰出剩2隊
的確有呢個可能
但係前提係想有機會抽簽後睇到4隊lck喺4場4強 geng就只可以次名

屌唔知點解咁撚認真 你地驗腦啦
利伸真係5** 但唔關數學事 兒登唔少人需要智力測試多啲
我有冇認錯 你是咪漿豬fans
諗起就嬲
支那虎咁都贏
帶兵推塔 龍位拖住唔開 有咩問題
tf 唔會暈得切kennen
老實講6k 優勢唔係好大
TF J4至少-4k
HLE個陣其實點控都足夠
比既壓力真係唔夠多
RNG個下路食食下兵就贏
所以呢套TF戰術 都要睇下上路咩質素 Pick咩英
咁係之前個太子on9姐你比個令人服既接班人,人地點會屌
DEFT d走位一有優勢會靠前猛送兩波之後會戰直頭唔敢輸出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞