[請善用不推文]絲打們點整指甲?咩款?(24)

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
攝影師就話建議我自己油d簡單既/ soft gel就ok
好多學問做靚女真係要投放好多心機同錢
咁差唔多要開始喇
絲打睇返#103
都係 睇一開頭d新手包我覺得我係甲床淺
就咁soft好似幾怪 可能會似細路玩指甲油
試下買個啲一次性甲片痴下都keep到一日 都係影一日相啫
我都甲床淺 整果陣會叫甲師唔洗同我客氣咁盡推深個甲床
唔係好敢自己整驚柒
痛唔痛架
爬文睇左幾個甲師既ig,好似都係ly最啱我心水
我個人覺得痛唔過m痛腸胃炎呢d健康問題出現ge痛楚
但記得一定要預早book 因為通常呢度多人去嘅甲師都好full booking
大家記得book定聖誕🎄
哭撚咗,去咗間黑店

```平時去開嗰間full booking就唔到平日去
搞到要去呢間垃圾店
去到已經好污糟,仲衰過嘉城(勁多粉塵四圍飛

仲好意思話我之前套甲唔靚
問我點解會嚟
平時整開冇位嗰度冇位囉
仲要磨到我流血,整咁多年甲都冇試過搞到流血
屌你老母
最撚嬲係
屌你老未
仲要甲型有問題,同佢講又話咩我哋間野最後先修型,屌,2隻手指唔同長度喎屌你
嬲到即刻book下星期整平時嗰間
我見好多買甲片又有走 勁靚 我試過一次 佢用個啲叫咩果凍貼 吾傷甲
款 手快打錯
1. 吾

上連登請尊重正字文化

2. 如標題及置頂留言所示 請使用不推文回覆

無論p牌與否
兩個鐘都440
係咪整得好靚先 唔係就轉第二間
美甲店千千萬萬 單色呢啲基本野過400我覺得已經好貴

同埋咁收費對短甲好唔公平
材料又用少啲 萬一你又拖兩個鐘咪大獲
係咪我見識少有舖頭斷鐘計價錢架咩
咁樣咪次次海鮮價任得佢講…

佢玩dum波鐘逐隻手指畫一筆照燈我咪pk
太長 唔quote db_nail 呢排係咁落廣告同埋新客半價 搞到我都有少少心郁郁好彩冇去
有冇WhatsApp記錄話貓眼唔使加錢? 如果係佢咁樣其實係黑店屈你錢當你水魚咁 +200真係太過分 四百幾蚊嘅話我做款都仲得啦
唔講以為貓眼有幾高技術咪又係一樣油完油 攞塊磁石吸下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞