[請善用不推文]絲打們點整指甲?咩款?(24)

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
不推文thanks
dllm再推文真係想祝你哋爛甲
雖然我成日話唔好睇重正負皮 但呢句有咩問題?
標題同pinned msg雞乸咁大隻字寫撚到明不推文
究竟係反叛心態定係點問過好幾次都無回應

點解咁強調要不推文 唔該入去睇下個post
係咪所有男人都唔鍾意條女gel甲
https://lih.kg/idtjjS
次次一推個post上去 就一定有毒撚入黎發癲

保護自己保護他人請使用不推文
可能覺得態度差mean掛是但啦我份人信報應
講明唔做得仲堅持要做 我就信有個果嘅
真心好煩 一句半句我當你手誤 連覆幾句都推文想點 又唔追po
今次咪好彩無毒撚入嚟 次撚次引晒啲毒撚入嚟之後無人敢po相
即係做錯 唔睇字唔跟唯一規矩就負皮嬲嬲?
目前d死毒撚只係好彩未入遲下唔知

之前有其他絲打話慣左手勢推左 後來都改返
但真係好慢 有d頂唔順
dllm不推啊 上個comment先講緊
嫌慢咪返去旺中整啲無落builder無甲型一個鐘搞掂嗰啲囉
Sorry 冇用開 岩岩搞左陣終於搵到
咪玩啦 推文不推文個制喺隔離咋喎
唔知你哋躁乜

其實唔係個個識用晒連登啲function
同埋唔係個個都覺得啲變態佬入嚟吠有咩咁大不了
都有好多人真係唔會仔細睇
乜撚嘢反叛心態 宜家版主呀?
大家跟規矩係人情 唔跟係道理
有時人哋一個唔覺意撳錯/眼大睇過龍miss咗
又講晒粗口又咒人爛甲係乜撚嘢事?
唔撚識尊重人?你哋憑咩屌?
如果你哋覺得有變態佬入嚟性騷擾咁撚大件事
咁連登大部分post都「女人係雞係公廁/幾錢Q/好正好想屌」
你哋又唔撚去屌人老母祝人爛j?因為唔係自己地頭?
叫人哋識用連登功能之前不如學下用封鎖同完全封鎖啦
喺度欺善怕惡知唔知醜
算la佢依家知道 用返咪算
(起碼知道原來推文其中一個原因係無用開 而無用開係>>>>pinned msg同標題)
勞氣傷身 女人嬲得多會乳腺增生 血壓又會飆高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞