[請善用不推文]絲打們點整指甲?咩款?(24)

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
其實真係咁出奇咩 version 唔同係冇果隻手係隔離
已經講左唔好意思 又唔係有心 洗唔洗咁冇禮貌?
的確
咁串 好似出面嗰啲死毒撚咁少少事就捉住人唔放
想呢度都係女仔 大家正正常常友善咁交流下都唔得
無啦啦想撩交嗌咁
長期 keep 住搵佢整
整得好慢,要3個鐘 up
但做到漲卜卜嘅甲同埋佢畫花真係好靚
畫得好 detail

好滿意我最愛嘅tw
本身諗住去做腳甲延長 但係問左間話淨係做2隻想問下有冇人做過延長曬

有冇人整過嚟間?
啲花畫到咁
愈來愈多垃圾甲店搞到啲正常鋪拆其他鋪舊甲要收附加費
有冇絲打係自己整 想請教吓我次次整完一兩日後,指尖就開始崩,露出真甲,係咪正常?
已經有用酒精/primer先上base,每層都有搽指尖嘅邊邊位(包邊)
俾咗咁多時間整但keep唔到耐真係好灰
有冇用海綿拋磨吓甲面先
前兩日整完hmn雖然啲貓好痴身又任撚但真係無下次
知佢有芒Po廢事影甲自爆
雖然鋪膠係鋪得幾好,但畫花同修甲形真係好求其
搵店主整
坐低未夠一粒鐘就整完,隔離個女仔早過我開始先啱啱開始畫緊
畀完款佢睇完全無試色直接搽晒落去
明明本身特登留到好長甲去整,修完又變返勁細粒
畫花啲線化開咗都照由佢
嘉誠$200都會有部機吸啲灰
佢乜都無直接周圍飛
整完亦都唔好諗住會有人同你講聲多謝或者幫你㩒制開門

總結無下次,過兩個星期拆撚咗佢算

好掛住有nail cabin嘅日子自從佢哋無做我都仲未搵到間啱心水
想問下大家平時如果剪死皮修甲型洗唔洗額外加錢 兒加整開嗰間突然要收$80先會剪 唔知其他鋪係咪都係咁
都有呀 輕輕挫幾吓 但我係多數指尖掀起
各處鄉村各處例 有啲舖係會每個項目分開加錢做
做之前大家agree咗都無乜問題嘅 但做完失驚無神先話加呢加路就無下次了
輕輕挫冇用,都係會好易甩
邊間?
唔洗喎,咁加埋80幾錢先

頂 搞咩 成撻鼻涕鬼口水咁
試吓換另一隻base同top gel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞