普京:中國要統一台灣 不須動用武力

236 回覆
24 Like 154 Dislike
777死不認錯,反而老屈年輕人攪事

林鄭月娥:反修例期間的年輕人不願承認錯誤
https://news.now.com/home/local/player?newsId=452297
就算咁計都超唔到,只有基於奴隸制度下計法先有可能贏到。

例如中國得3億人,其餘10億只係人形生物。 咁個3億人嘅賺買力應該真係贏到米國
咁又無講錯喎,如果真係以非武統為第一priority 其實佢唔係做唔到,只係呢幾年佢明顯係care自身權威多過其他野,唔再將呢個目的當成首位
以共產黨咁嘅治國手腕,竟然可以在21世紀20年代打橫行
苟且偷安的支那人要負最大責任,如果西方國家一早革命起義咗N世
曲線等佢死快d
歐盟旳final boss
俄羅斯都係啦
翻譯:你咪打呀,我唔幫拖嫁
係支那只有官同韭菜兩種分類,而韭菜唔計人,馬雲咁有錢都一樣係後者,自然ppp第一
正確黎講應該係維尼自己on9
華人一般都貪錢+大中華膠
只要用經濟手段+合拍古裝劇已經可以溫水煮蛙
香港早期都被馴服得貼貼服服
而家
佢啱,台灣同胞見到香港既一國兩制同國安法咁正,應該好想統一
識玩
馬雲on9唔計,佢肯學馬化騰咁送咗阿里巴巴比黨自己keep10%乜事都冇
海參威都未拎得番喎牙京
吹到支那真係以為自己好勁個個要奶佢
一日房債未爆,一直都係世界第一
西方早就有民主制度和國會議政制度,當然冇現今咁完善
香港實施一國兩制,香港人不滿,而且早就成為TW既反面教材,如何心民回歸?
咁點解侵占crimea咁撚細地方戰鬥民族都要曬馬?
當克里米亞咁食?
普京講呢番說話跟本唔係教精中共,似老點半跣鳩佢多。就好似社團個啲濕鳩叔父一撚樣
經濟一pat屎咁囉同廣東省差唔到幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞