普京:中國要統一台灣 不須動用武力

236 回覆
24 Like 154 Dislike
行動先再講啦
不懂囯情,唔轉移視線,恒大同各地產商個鑊點算
而家兩三日就遊行示威喇
中國人無權過問,因為係國家機密
陳同佳單野遲一年搞,配合埋武肺,咁就唔會有咁大壇野搞到出嚟
好似串鳩佢多
軍事實力仍然高於支那
陸軍 空軍 一定仲係世界第3

空軍佢地制造到既引擎 基本上大陸都仲未跟到仲要同佢買

海軍除左潛艇 其實可以不提 就算港口地理都輸人 九條街
中國省黎

最新數據

國家統計局周四發布的數據顯示,9月PPI同比上漲10.7%,為1995年來高點。PPI同比漲幅前值為9.5%,此前彭博調查預估中值為10.5%;9月居民消費價格(CPI)同比上漲0.7%,低於0.8%的前值和預估中值。

PPI 又繼續升
D原材料價格愈來愈貴
即係企業營運成愈本愈貴

CPI 增長又再降低
即係內需又減弱
企業營運成本轉嫁唔到俾市場

成本高, 盈利減, 甚至蝕住做
咁d企業一係執笠, 一係躺平唔開工
D人民就一係無糧出, 一係失業
如果失咗業又借按揭買咗d爆緊嘅內房所起嘅樓盤
就爽YY

中國經濟真的起飛了
第一強國限電
普京好狗。借美國對付日本既方法對付支那
連登真係成班on9,無人識睇國際新聞
呢野係普京講明:中國在台灣”不要”動用武力呀
係典型既明捧實扁
依樣真,女人做唔成大事,一係夾硬黎
整爛個檔攤
推過契弟去死
普京想中共死
呢個時候吹奏
我相信習會信
唔知邊個獻計俾佢
多謝鄭女士同背後撐佢嘅勢力,唔係一早食咗台灣

而家越行越遠
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)

用GDP(PPP)計 其實2018年已經超過美國 之前係連登講事實都比負評
美國而家仲係日日人民幣真香 遲早中共會統治全世界
迫中国用經濟手段統一台灣
做唔到即係中国經濟體廢
普京:比著我一早打過去啦 洗撚嘴炮咩
GDP 咁高PMI 又反映唔到係咩玩法
是但啦大家信下佢比個啲數字開心下咪算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞