發唔發覺班護士特別鐘意講風糧

636 回覆
1325 Like 500 Dislike
憑咩要我貼? 無咁弱智要證明俾一個無關痛癢嘅人
投行世界黎講5萬up好普遍 建議你開一開眼界先
唔好逼到人地咁盡啦 分分鐘仲讀緊書架咋
護士年年跳points 升一級去護士長其實大有人在 問題人地唔會個個串串貢以為自己人工好高串其他行業低人工追唔到佢 自以為係人中之龍 好肉酸
好好笑好鍾意睇你呢d 傻仔 我笑佢以為自己好高人工姐 其實計埋bonus 連我都已經高佢一節
你up乜春 個d乜野黑店 賣貴野俾人用明賣明賣依個term我已經覺得好on9
打份工又明買明賣乜鳩?
oh you mad? 井底之蛙
比你地笑完 人工咪照出 銀紙最實際
飛雞護士狗
三種職業都莫名其妙特別有種優越感
明明只係因為返SHIFT會傷身先高人工
護士長要考架 唔係你想升就升 rn跳到maximum都只係rn唔係apn
同埋你要比較唔同行業 用人工比最實際啦
無話過垃圾,只係有一班人可能十幾分去個東華OU 護校讀個護士,之後為搵食做目的,之後再問邊間大學岀黎,高分入去做嗰班護士會唔會成績好d ,佢地只會答: 一樣架,邊間讀都無所謂咁,但其實自己只係OU
月薪/140喎
高過時薪
7.8個鐘,一個月當22.5個working day,已經175.5個鐘

巴打咁認真
條廢柴點會肯貼
因為根本就無

成班未見過人25歲5xk下星期出糧加人工再post 埋又點話一陣又話假又話點 搵50k以上其實真係好閒
最鍾意睇貼糧單互屌既post 幾時睇埋車匙樓契
真呀邊有咁多人搵50k 以上 無可能嘅
要考就當然嘅 都係個句啦 考到嘅人都唔少 個個都要貼上黎踩其他行業都唔得掂
重申一次 我只針對個位搵60k就串串貢個個護士 串人要十年先追到自己人工

對護士人工我無咩意見
屌你老母講咁撚耐貼張40k又話下個月加人工
你不如話你老母做雞每個月比2萬蚊零用你
你連人地上面點解貼糧單未知就走出黎柒埋一份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞