24/7 Fitness 兩三年後小感受

423 回覆
495 Like 73 Dislike
american club town club唔多人,次次我去5個人以下,機都幾齊
同問
點解你住私樓都係唔識英文,仲日日喺度gym room gym room
移民去英國求其一間house 都做到私人gym rm , 再唔係搬出花園做又得
掉轉諗,設計都係抄就得,係要做到咁廢
我fitness first 618 咋喎好抵屌 我做開朝早時間多人極都係十個內
黃大仙真係247都咁撚多人
On99 星期六日朝早去 都有20人up
平日夜晚真係由鳩佢啦 6-1am都係咁鳩多人
師兄應該幾大隻,我啱啱玩左一年然後join p記,啲sales煩到仆街,又話骨架有問題呀乜乜柒柒,然後俾啲相我睇話咩有個學生肩胛骨打開唔識夾埋,話睇完醫生都話冇得救呀,然後跟佢上堂之後就識夾返埋肩胛骨,講到勁過醫生,物理治療師咁有啲埋黎sell又串柒柒,捉我出去做deadlift話我做幾多佢做double重量,點知我做左一組百幾kg佢又縮返埋之後冇再見過條友,但係佢啲fd係撚咁煩我,日日行過就叫我教練屌佢老母真係好鳩煩
1 間 定係all club ?
不斷濫收會員

真係笑咗,人地做生意,有錢唔賺,開比你一個玩
真係得個靚字同少人
1 club 觀塘
如果要all club好似要7xx
膠乜? 做weight 做得多都悶啦
練好bodyweight 動作
muscle up , dips , planche , explosive pull up 呢d
班柒頭仲話要移民去英國加拿大
做到20下pull up, 50以上push up, pistol squat, 身形唔會差得去邊
朝早時間247都係十個內
差唔多間間都係咁架啦
d傻閪機留返比c9當cardio玩
1千係平個d
正常要千幾
好明顯係自我感覺良好啦
笑撚死人就真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞