24/7 Fitness 兩三年後小感受

423 回覆
495 Like 73 Dislike
香港幾多有錢人
一千一個月大把人比
fitness first pure 大把人
結論:樓主係死窮撚
收會員收到場地都唔夠用咪濫收
弱智?
無限expand咪會有人好似樓主咁轉會
但間野好臭
咩叫濫收?
有勞工唔要?
一樣玩左幾年從來未比人sell過
(可能一見到我就知我係窮撚
應該係啲動作錯到離曬譜或者見到你完全唔識用啲機。
其實依家出唔到香港咪特別多人做運動囉
香港邊有咁多人做gym 成堆季侯鳥

join7/24可以,但可以遲少少先
可能佢純粹去玩吓machine行吓跑步機, 完全唔玩free weight barbell
之前大家冇得出去咪搵野玩
不過我唔覺得會少番人
做gym係會上癮
洗唔洗咁多人衝出黎屌樓主 247瘋狂擴展但好多都係細到嘔既場兼用晒垃圾Sport Art機 佢呢個搶市佔率唔顧質素既發展模式係的確有問題 所以用hammer靚機果幾個大場就長爆囉
會有另一班人補上
叫去go24個班根本on9
咪同247差唔多,仲要好撚貴又少機
你都on撚9,大家都係比五舊水一個月,講到自己係gym房原居民,比新會員入黎爭資源咁
男士可能相對易Train muscle,有成就感
但港女減肥難,又要戒口,其實好快收皮

其實有心Chur爆某啲部位,真係不必要去Gym逼囉
買兩個啞呤,加張健身椅,做到仆街
anytime fitness 正呀
Go24都少機?
似係唔識尖啫
種類真係少...有d P記仲多
垃圾尖都推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞