24/7 Fitness 兩三年後小感受

423 回覆
495 Like 73 Dislike
啲女成日打卡247
就知公屋
新開好多都樓底好矮
pull up都差小小頂頭
你係咪當咗自己係vip同人老闆好熟咁款?
係,其實有D場地真係唔適合開GYM
好多會所都好少器材 尤其係新嗰啲貴價屋苑 得3-4座個會所都細過人 啞鈴都唔重過20kg舊少少10幾座嗰啲會好啲
認同.. 好多貴樓個GYM 都好簡陋!
咪話靚會所
唔係垃圾會所
大247幾倍
得十條友用
我只係想講就算有錢住千幾呎樓 個會所都可以好垃圾 香港就係咁慘
果日有條傻鳩同我講你哋不如加價啦
我心諗關我鳩事咩我老細都未加我人工
笑撚死 佢仲話乜撚野濫收會員
洗唔洗海豹突擊隊咁款先入得嚟做?
有錢就入得嚟嫁啦 落會所可能就會少人啲啲
情況就好似…
本身香港都唔差,但每日濫收150…開始變差一樣
想做gym,但有人霸住黎玩手機打卡
想買樓,但有人霸住黎炒…

最後就只可以搵另一個地方
無錯…. 我就係講緊呢一點,不過好多人都唔明
咁對好多人來講每日150咩叫濫收姐 haha
樓主幾個point都錯
24/7係特許經營 所以開幾多都未必關你嗰間事
濫收會員 有錢唔搵? 同埋你轉得去邊 度度都多人架啦(24小時gym)
除非你去啲私人場
其實最主要咪又係睇時段 你去開個時段多人咪轉其他時間
香港人真係好難服侍
我都聯絡過24/7嘅,佢哋都承認可能會人數問題,咁佢地都有回應過佢地接收更多會員之後 佢地處理嘅方法會係同一區陸續會開第二甚至乎更多嘅分店去做一個分流…

咁其實唔係完全冇關我地事嫁,咁環境因素都會影響到我考慮再留唔留低 繼唔繼續㗎嘛
而且分享呢個感受並唔係要突顯自己身份有D咩特唔特別,而係分享返兩三年嘅過去 對間GYM 太多人嘅感受
真 飽和咗,去返工廈好過
又唱衰247
可能去D唔太出名可能會好D 😂
咁又唔係唱衰佢,其實佢唔多嘅時候話係幾好做㗎
去goji, pure
人唔多時候好好做,新開嘅場 設施都唔錯,係衰在人多
好多靚會所d器材都係亂買黎俾班師奶廢老玩,真正啱用可能得個兩三部
Anytime
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞