[一代宗師] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及格拉沙死全家吹水區 [1503]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
季季都買球星 都叫限米
Ac 國米 果d 就限米 國米賣左 夏基米 Lkk 都平買代替品 都keep 成績
限米嗰粒米係蘇蛇
曼聯人腳牌面靚咋
from 弱智社會實驗師
年年洗過億點都唔係限米, 係之前無眼光亂鳩買, 換領隊又買過新
講經咩 比錢佢買完VDB咪又係用廢特
曼聯要求華舒福做大隻仔
曼聯球星華舒福即將傷癒復出,會方希望他能增強肌肉避免受傷。曼聯前鋒華舒福(Marcus Rashford)於8月動過肩膀手術,近日已恢復操練準備重返球場,隨時在周末對李斯特城上陣。不過,曼聯方面卻建議他增強肌肉,避免將來容易再受傷。

唔會變LKK 2.0掛
柒咗又有野賴
我要買rice你木狗求其塞件vdb, 唔撚用攬炒
https://youtu.be/5cCBLlOAe2o

P可以返黎取代fred
走咗就算啦, 嗰陣14 15仲未柒夠咩
限米唔係剩係講用幾多錢買球員,仲包括成隊波管理、青訓系統、球探network、體能訓練、數據分析部門呢d 資源
曼聯呢d 係落後其他強隊5年

冇好嘅團隊support,就要扑中高普、費sir 呢d 真manager 一腳踢所有野先得
好似加咗落腳度
On9歐洲足協 嗰陣又唔見佢罰返KDB一場 依家又搞到好似皇恩浩蕩咁減返場
高狗見到迪士尼都唔想嚟,無長遠規劃就係咁

近幾年放唔少資源落去搞管理/球探/數據,而家最重要係領隊穩定咁長遠發展,請支持蘇蛇
據悉,23歲的華舒福在這段養傷期間,下身增加了4公斤肌肉,上半身卻有所減少。原因是由於肩膀動手術,因此不能作正常的肌肉訓練。

係,下身多咗4kg肌肉
支持佢做管理層
So9 lan
要追番同人地個差距果5年
管理層就唔會再比領隊自己一腳踢架啦
到時coach 就真係只係個coach
唔會再係manager

so9就算撚數啦
好黎好去唔撚好似猁,軌咁名宿都炒到時佢自己冇面
仲有
要變革個管理層就唔好再搞埋d舊生會請番d專業d既
依家暫時睇到行緊正確條路既得玩數據條team
其實好撚癲
有做gym bulk過就明,幾個月重幾公斤肌肉係好誇張
佢重要係對腳增加左4公斤肌肉,上身冇加,即係呢幾個月差唔多重點操腳咁濟

福哥對腳應該軟到平時行路都有困難
依個級數嘅運動員體脂已經比一般人低 肌肉比一般人高
幾個月之內加4公斤下身肌肉真係好誇張
日日Leg day 條女都頂唔順同佢分手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞