[一代宗師] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及格拉沙死全家吹水區 [1503]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
原文: 咁車仔真係有個油王射住嘛
人地個老闆想捧盃
會請識波嘅人返黎做高層幫手搞好隊波

我曼個老闆剩係想賺錢
高層自然就係行賺錢路線

而家係睇下扑唔扑得中高普,限米煮限飯都交到貨個種領隊 (不過人地都有識波高層 support)
扑中就中興
扑唔中就遲早變阿仙奴
而家呢個moment都唔關咩高唔高層事啦
隊波而家個人腳好好啦
請個識教嘅已經好fit啦
Jer 住晒
入到呢隊巴西已經有料啦,呢到日j夜j既hehe 連跟西班牙去坐都唔夠班
唔知Fred狗幾時有盃捧
咁係因為扑得中個砌隊ok 嘅蘇sir
但而家高層都冇plan 唔會知咩踢法、咩領隊岩隊波
要老闆、高層有長期 planning 先做到軌個種換極都有盃嘅效果
高層只係科水 今季已經超額完成啦 投入資金都係頭三位
是主教練及教練團隊 build up 打法

而家明知主教練/教練團 唔掂 已經2年半 人又係買左成隊 唔掂請過新人用呢手牌
有人今日喺元朗發現奇行種
https://lih.kg/2738072

逆蛇找裸跑數無人講
維園跑先計
元朗嘅話似係點球佬
佢唔做埋d on9野邊有人jer
福狗is back
Solskjær: "It's a nice time to be an attacking player for us as well, we need to keep that going, keep attacking, having #mufc DNA, as well as defending well, come together as a team and make sure we're hard to play against."

曼聯DNA
都唔係維園
如果要換領隊都keep 住有好成績,老闆高層剩係識科水唔夠
佢地都要重視成績同識波先得
唔重視 都唔會泵幾億比個蘇B 執個陣容啦
又般奴 麥隊 Awb 華拉尼 辛祖 c 朗
加埋本身有普巴 福仔 ddg shaw
進攻粒粒星 都無form蘇b 真係要落台啦
重視成績,不過唔係盃,係要頭四
講到尾都係錢緊要過成績
聽日踢返聯賽啦
進入艱難賽程
有多人缺陣下,9日要chur盡3場比賽
下星期就對猁
點睇黎緊既戰績
比幾億 你 只係爭到前4 好大明顯是教練團同球員責任大d 啦
連輸多幾場觸發到高層條底線咪炒佢
全勝
迷So全面復甦
餅爺到時又可以撐返蘇
復so
冇前四咪炒
過咗咁多年都未醒?

同埋我上面係講緊點解軌可以換極人都有盃捧
唔係講緊而家踢得差責任誰屬
身為曼迷都唔敢咁癲講自己係限米
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞