[一代宗師] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及格拉沙死全家吹水區 [1503]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
和民
小妹煮
申子
一門
佢再射失應該係更衣室C朗會禁住佢打
擒晚睇咗佢哋食Sushiro
睇其他啦,800 一位,睇大阪燒個兩集

壽司朗我淨係食過一次外賣,無食佢地食既野,我就覺得普普通通
曼聯萬人迷碧咸(David Beckham)談起當年與費格遜的爭議事件,看似大事件原來不過意外一場。他分享2000年季前剪了莫西干髮型,但知道費Sir不會同意,於是在操練時戴帽子掩飾,結果在對車路士的慈善盾前終於紙包不住火。

「他在更衣室看到後大嚷:『去,給我剃掉!』我當時以為他在開玩笑,他說:『我是認真的,給我剃掉它!』於是,我就在溫布萊球場的通道剃頭。」碧咸笑道。

2003年,曼聯在英足盃不敵阿仙奴的飛砵事件,當年被傳媒說成是他離隊的導火缐,碧咸卻說純粹意外,「我在比賽中有多個失誤,大家說了些意氣説話,他一腳踢在地上的衣服堆上,結果飛出一隻波砵,弄傷了我。」

不過,那次受傷並沒有令兩師徒破裂:「我當時覺得他踢得真準!但沒有放在心上,純粹是意外,但報紙卻說成決裂。」
爭鮮
呢個價錢喺香港食到日本質素你仲想點
同條女去食15碟 + 2甜品 + 2 SAKE先係$330
想答番你問題, 但你想食日本咩類型餐廳先?
咁我去日本唔會食壽司郎
壽司郎本身就係普通嘢, 撞正無得去旅行先排哂隊
我有 fd 每次去日本,日日都要食松屋做早餐
心諗駛唔駛呀,條街無其他野就話松屋
有得揀真係唔食呢 d
反而呢d多數係做宵夜
朝早大把野好食啦
我會話壽司郎松屋呢 d 級數,我只會接受到排幾個字
你同我講排一個鍾,我食 doraya 好過,起碼舊錢擺落個飯度
完全唔覺得係日本質素 元氣質素嚟吹大曬
咁就叫日本質素?
330 食日本野,香港一定有得揀
330 我去尖沙咀食嵐山算再貴啲就食其他
話唔定毒撚唔敢去其他鋪頭食早餐
松屋有機㩒
我都好鍾意㩒機
香港神石燒有機,不過係店員幫我㩒既
突然間醒起有次親戚聚會話食日本野,話有間 sake 好好飲,咁我話好啦,無乜所謂,諗住厚福街日本野,伏極都應該有限。

個晚收工去到厚福街,叫我阿爹出問門口帶我入去,仆你個街,青葉差 d 想唔食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞