[一代宗師] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及格拉沙死全家吹水區 [1503]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
可能blk能咗你
根據The Athletic專題報導,曼聯現時仍對主帥蘇斯克查充滿信心,然而球會亦希望球隊的成績及表現會有所改善。在更衣室中,球員普遍都能夠和蘇斯克查相處融洽,並希望他會獲得成功。

球隊現時的日常操練主要由兩名助教卡域克及麥堅拿所主持,但有部份較資深球員認為操練應由擁有豐富經驗的教練所帶領,而兩名助教於2018年才開始執教生涯。他們更認為麥堅拿的操練方式較為老套及脫時。

蘇斯克查鼓勵隊中球員更多的互相鞭策,般奴費南迪斯是現時陣中最常發聲的球員,而普巴、梳爾及麥佳亞也愈來愈多發表意見。

睇來曼聯已經選定了開刀對象...

#RoyceSports #MUFC #OGS #KieranMcKenna #曼聯 #蘇斯克查 #麥堅拿

終於有人講啦 果兩件垃圾教練
麥堅拿快躝
蘇狗一係換人,一係換自己
個麥堅拿個陣時又話係教進攻,呢幾年嚟教咗啲咩進攻出黎
好似早排先傳話續佢兩個
條撚樣吹大咗啦,廢撚到閪咁
做社會實驗
咪搞到對波冇晒疊瓦 冇人走half space, 個個企喺到
同埋斬斬斬
換佢自己好d
帶埋班p牌教練團出去害第2隊
玩開fm覺得d人自動識行識走
蘇狗教波既方法同玩fifa ut 係完全冇分別
放11個人落去,永遠唔輪換
屈個人數值,一場爆到果一下就贏波,冇就老鼠拉龜
建議佢轉去打fifa
個個企係度真係一個好大問,仲要唔係第一年係咁
個個黎到都同化
有提升既只係個人能力 (木, shaw), 同個form 基本上無關係
自從mckenna教左進攻之後 係每況越下
我最撚嬲都係bruno就快用撚到死
但vdb坐撚到就快生骨刺
個個比完波都唔走位
請我教好過啦
自從mckenna教左進攻之後, 曼聯就冇左進攻
蘇狗連埋嗰兩條垃圾一齊躝喇屌
請個敎練團番嚟學嘢
mckenna真係最廢
so9 又懶係好好先生, 乜撚人都續
真 要學死去salford city學 搞埋舊生會
唔好喺到死磨
而家個情況就係好似俾條P牌仔去揸Formula One咁 擺晒top嘅零件落架車度但條P牌仔舞唔掂
你講個d係佢黎之前,雲摩時期咪一樣冇
同埋上季福梳疊瓦都唔差
司機p牌都算la
連d 成個車隊後勤都係p牌 比部雷神佢渣都死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞