[一代宗師] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及格拉沙死全家吹水區 [1503]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
蘇蛇PR咪就係我囉,講你哋又唔信
你勁𠹌25
成日陰啲陰啲反蘇蛇
死讚爛讚無用只會有反效果

做下黑面扮下反,再陰啲陰啲咁讚先帶到風向
唔明佢會入到巴西國家隊
用波好過pogba

咁你係唔係做下黑面扮下反
正能量
比時間,費Sir都唔係即攞冠軍啦
後備唔掂咁可以點啫
最衰球證,最衰VAR
打得好好,無運之麻
普巴四場7助攻重想點,佢今場勤力咗啦
咁叻你教吖鍵盤教練
唔係Ole做邊個做喎
Ole果三傻重諗緊點解會咁,未諗通。。
重建球隊唔係咁易嘅
而家唔係責怪嘅時候,黎緊個超級地獄賽程好需要每個球員重拾信心!
贏就球員,輸就領隊
個個名牌都唔掂啦,轉人一定得?
起碼Ole 團結到球員,隊波更衣室和諧
無攞杯,無冠軍,無所謂,最緊要係有魔心,有曼聯精神。
Manchester United are interested in signing Aurélien Tchouaméni if they fail to agree a new deal for Paul Pogba. It will cost between €50m and €60m to sign the midfielder.

Google人都50m起跳
阿仙奴有板你睇,炒囉,一季兩季無冠軍就炒好唔好,到時睇下有邊個敢教,你估個個好似哥迪奧拿咁好命,有列卡特留手咁靚嘅牌俾佢咩,D鍵盤領隊都以為自己係油王、阿拉伯金主,九唔搭八🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️
佢唔算google 人啦
幾間大球員都想買佢
又係fb班傻閪
唔係手牌既問題啦
依家隊波除左防中位其他都唔算太差啦
佢最大問題係場上決策個D唔知想點
講真如果sob打出黎係有戰術既
場場都好明顯睇到個打法係點
有冇效 換人夠果斷
就算輸好多場都唔會好似依家咁樣咁多人反佢啦
場場都係一式一樣打法
好運就嬴到 輸左就下場希望有好運
完全冇諗過換下打法 連甚至換下人都唔點諗
打起晒仲google
咁都Google人睇多啲波啦
我淨係會睇我老婆對波
想佢part普變左等續唔到普先簽佢
50m廢唔過廢特既話應該都唔算貴
Marcus Rashford is finally pain-free for the first time in two years. He has had no significant discomfort since he returned to full-contact training

如果再柒我地迷福黨可以賴咩?
做手術傷腦
綠色西瓜波?
dr要研究拎諾貝爾唔得閒
拎咗先練波
車狗夠有板佢睇啦
皇馬 咪一樣keep 住換人 咪一樣有人教
大球會 又有錢 你驚無人來 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞