[I/A] (復活) World Flipper 日版 (230) 光暗風廢常駐 砲房通宵3P自動連戰約砲區

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
咁專一
冇game好玩
好彩得WF同達爾NOW
達爾都就棄了 全部抽垃圾
係 我用10蚊買咗個帳先玩到落去 原本個AC 我100抽 0彩

而家等武肺受害者同S.CC
比啲信心cybaba唔會放棄班囡
啫係CC2???
全職wf吧
YES
呀 仲要等多個半星期先發佈PIXEL 6

咁岩,我又係單抽狗拳
堆純色pf體系真係...
與其用2板/新限救,不如出啲岩佢地打嘅關啦,仲簡單
果堆pf角同武最大問題都係疊buff好撚慢,全部都要n下pf疊攻/pf傷,但現實係啲關可能你疊得嚟隻boss都比技傷秒左

粗略啲咁講,短過2分鐘嘅關基本上都唔岩用呢類要疊到2046嘅體系(唔只PF)
能力光呢啲又係慢到抽筋嘅係妖狐出到場某程度上都係因為妖狐(非對軸踢隊)打得夠耐

所以打嚟打去你見啲人都係用嚟打超蛇,打得耐之餘,pf又適合解試煉
無野做啪左4粒晶比龍拳,直接一鍵升滿埋2板,真係好爽
痛到仆街,除左判定有少少煩之外真係無弱點
有資源係咪升龍拳
重有隊禮統
比較懶

留石等26號萬聖
全部無
好彩之前忍到手冇買到scarlet nexus
依家比10蚊xbox game pass 就有得玩
千祈唔好
史ching你啲資源留返就岩架啦,你應該大把要升嘅野都未升,龍拳呢啲完全唔急

禮銃呢啲限角+勁嘅就可以,而且4星正常唔使太慳都得,每個月剩係共鬥都20粒晶以上
乜pool嚟除左女之外睇唔到共通點

定唔通係廢龍pool

花魁=風廢,聖女=暗廢... 即係蛇女+墮天=光廢

眾所周知蛇女+墮天=暗直擊,是咪要翻身了今次無換到石板仆街了
Btw 18/19號我估仲會有個10章後半新角pool
唔係掛
早幾日換咗石板坐等收息
今次中伏了...
無諗過佢會加開個光廢超去推暗直擊
side track問吓,其實彈彈波係咪屬於直擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞