[I/A] (復活) World Flipper 日版 (230) 光暗風廢常駐 砲房通宵3P自動連戰約砲區

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我弓同光斧都突2 突滿嘅武器都識自我繁殖
btw真係想知道營運出暗PF角同武果陣個腦到底諗緊咩,試組過先發現成件事係幾咁on9
岩融︰240%PF(40次PF)
八雲︰55%PF+ 30%PF(450次直擊),150%PF(40次PF)
4星商人︰125%PF(50次PF),100%PF(4次技)
佢地expect一場打5分鐘定10分鐘

唔同火/雷呢啲已經可以用落實戰嘅比較,光同風PF都成日比人屌啲buff疊到2046
但佢地其實30次PF內叫做已經疊好晒所有野,而暗PF竟然可以更加慢,真係唔知講咩好
禮銃玩到悶,手頭上所有暗隊除左光廢都係禮銃隊
本來以為隻南瓜血咁厚,6暗PF可以玩下,結果都係諗多左
拎去打亞比
P2都死左出去啦搞笑隊嚟,PF呢家野真係一山還有一山低
https://bbs.nga.cn/read.php?tid=29035676
笑撚死做乜9,3隊風隊畢業暗有利活動
想問萬聖用咩隊
暗統
周街都暗統

抽武器就1下2new

抽角就70抽都唔中隻4星
歡迎加入暗PF比人Carry嘅行列
要疊既全部都係垃圾
下面兩個我求其搵隊暗auto 都34幾
不過暗直擊真係太弱
抄風先
未抄得, 收番
個個老屎忽都話pf易打冇諗過新手乜都冇
無天機銃無必要警察主位
普龍係我隊野入面代唔到聖龍,直接轉鎌刀妹/叢雲可能仲好

2板未滿就無辨法 呢隊pf不嬲對2板要求高

但啲人風pf都打到340幾萬,你定係試下轉屬

同場加映

分身有機會跟到摺妹

Nga見到隊低配少少,光砲未滿2板,占事1突,望下有無咩可以跟
我抽武真係垃圾到仆街,幾個月嚟好似剩係一把定兩把彩
同我個SE acc一樣

心諗JM9
摺妹已成傳說
新手留名
請問連戰功能識唔識自己食藥水?
唔識 不過可以食咗先打
你可以啪夠999體先開場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞