[I/A] (復活) World Flipper 日版 (230) 光暗風廢常駐 砲房通宵3P自動連戰約砲區

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
補償500石
終於有時間玩下,今日上堂上左成日,最多都係抽下卡
預備復活
可以抽少少博下萬化
320538 LOOP
佢出返狗拳個pool
話因為琴日死ser,所以延長返晒所有野好似係
又可以抽多次有償
我已經計唔到自己萬化追咗幾多
見到你地萬化用咁多石都驚 我諗住抽哂每日有償先開始抽
唔好隨便跟
我已經做好萬聖2.0同2週年出血嘅準備
個個追隻4星追到破產...

唔好逼我

真心feel到營運真係不斷nerf緊難度同啲要求,今次應該係3次sa最簡單嘅一次

第一次難到on9唔講,上次都要抄攻略先搞得掂最後一個獎勵
今次完全可以靠自己鳩組就畢到業,甚至仲要有隊垃圾暗直擊連340萬分都無只要box齊基本上可以話無難度咁濟

新手/box唔齊建議等多幾日攻略
nord vpn 入唔到game
卡5.36定咩
用咗張10抽卷就中咗萬化
終於歐番次
不過是但啦 過多3日都收佢皮 去玩新驚
sor 邊隻係萬化 google 唔到既
5.36
btw提提大家,岩岩換緊野先發現,今次SA係無辦法換晒「所有」舊裝嘅
光F杖同火貫槍2揀1,水F槌同雷背水劍2揀1,唔好on99一嚟就拉滿晒去換

雖然換錯左都唔太大損失...反正呢啲純色武仲未算太常用

呢個池唯一大獎,4星角

但睇情況做人,尤其我記得你好似新手嚟?唔知你box點/有幾多石係手/買ac定自建入坑

當然你見班老屎忽會all in去追
請問三隊黎講
六板既需求高唔高 因為好多都無升爆又無禮統所以都組唔到技傷
所以就都打唔到好高分
不過今次升哂D 武器 諗住其他報酬就算了

暗直擊試下呢隊,SA想追分默認手動,自己錯返開兩隻貫通角嘅軸
主要對D天練度同2板有一定要求,珠我憑感覺上,但應該都離唔開廢龍鐮/暗深層/超暗槍呢3把

PF可以試下咁,我都係憑直覺組,無占事/絆拳/天機銃呢類泛用PF隊裝會有啲影響,而且劍PF對手動操作要求比較高,建議搵啲片參考下

技傷你都唔難組啦,有黑貓有暗百合實有野組到,女僕技工兔仔偵探太母鐵環毒煉金果堆自己調整下點擺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞