Twitch 遭受黑客入侵 網站源碼及實況主收入流出

482 回覆
116 Like 6 Dislike
大把streamer都報個sub 數
不過呢行飯你估個個食到咩
Usd 1m有冇吹大呀?
未計今年
佢上個月3萬sub
遲下開埋pool 台不得了

btw 條list有冇韓妹?
其實對佢哋來講冇乜影響

最主要係嗰啲扮窮扮晒嘢嗰啲會仆街
其他數據其實都算公開

marketing tools都有好多分析其實都接近
NEVER SUBBED TriHard NEVER DONATED TriHard ADBLOCK ON TriHard STOLEN LAPTOP TriHard NEIGHBOURS WIFI TriHard MOMMAS HOUSE TriHard STOLEN SOLAR PANELS TriHard STOLEN SUN TriHard SOLAR ENERGY STOLEN TriHard WATER WHEEL TriHard NEIGHBOURS RIVER TriHard STOLEN HYDROELECTRIC PLANT TriHard CHARGING PHONE WITH WORK ELECTRICITY TriHard SHOWER IN BATHROOM SINK TriHard STOLEN FOOD FROM CAFETERIA TriHard STOLEN HAMSTER TriHard STOLEN HAMSTER WHEEL TriHard KINETIC ENERGY TriHard FREE ENTERTAINMENT TriHard
下乜原來唔知
俾錢睇女先最鳩,唔做雞都發達了
Jinny好似50萬
因為依份嘢 我世界觀再次被衝擊
用英文同 鍾意打機 你係普通樣嘅打播主
都夠財務自由
shroud吹到咁大先得top25
但Twitch官方又話佢冇喎
呢個數計埋廣告真係普通收入
係香港你唔係免費比人睇 要人比錢sub比錢donate 無呢個貼士文化差幾遠
香港streamer你唔係女/高超技術台有撚人睇咩 達哥都叫好撚勁 但都收左一半皮
不過如果計埋donate應該呢個數既十幾倍都唔只
個數只係計觀眾經twitch比佢既錢
即係subscribe 同小奇點果d
達朝滅亡之前佢無乜點推過subscribe
個數應該仲底
達哥以前既人數係台灣都可以賺到fat fat
狂暴小建 25236843 117242.55
uzra 11692694 276791.23
NeVeR_LosEs 29722828 153480.88
以上呢D都係長期幾千人睇
relaxing234 26779624 53496.81
史丹利長期過萬人
你話無機械人真係搵鬼信
twitch收入唔太關觀眾多少 而且佢收入少仲買機械人做咩 twitch官方都幫佢闢謠左無機械人啦
你睇佢觀眾list就知成堆數字人 其他台唔係咁
認真問 聽佢地鳩up 學唔學到英文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞