Twitch 遭受黑客入侵 網站源碼及實況主收入流出

482 回覆
116 Like 6 Dislike
應該one way hash 不過都改左佢先啦
我冇用line 佢地有冇開line group唔肯定 dc 應該都有
line dc group 對訂閱率個影響有幾大我唔sure
但係大肥哥唔開line同dc group 我覺得係有原因

某程度上呢兩種group都係一個人數嘅source
line 同dc 會直接show active人數 dc仲會分埋訂閱人數
雖然唔係 100%反映twitch上嘅表現 亦唔係100%有睇twitch 嘅人都有入group
但係鑑於line 同dc 係台灣嘅普遍程度 都可以作為參考

餐哥個dc 依家有on 嘅人有1萬1左右 有訂閱嘅一千4
嬌兔 7千人 online 1100訂閱
都可以睇到d 野
大肥哥搞到隨時買要先twitch bot 再買line dc bot
仲要係一潭死水嘅chatroom 咁倒不如唔好開

買bot 我覺得最主要原因係 人數係一個最直接嘅數字反映你個直播嘅人氣
而人氣就係吸引工商嘅最大因素
呢筆水底下嘅錢 隨時比浮上水吧twitch 錢大唔知幾多倍

至於youtube 剪片
上面都有人po大肥哥youtube 果part 嘅收入
單以果part 嚟養youtube 相關嘅 我認為絕對冇問題
kiritanimiyuki
咪即係踢英超六萬鎊週薪嘅概念,巴打想像力會唔會太低
黑仔王?
嚴雅麗搵幾多?
幾多錢?
Pianoting doki sonson 阿柴
1104 Shibuya_Kaho 496970086 169980.89

真大波
DOKI我都有睇佢畫畫
pokimane
有d成日話自己入不敷支個d 真係乜春都俾哂人睇 未計donate同接case 剩係sub同廣告都咁鬼多
即係4萬幾USD?
諗起有隻twitch slut meme
“thank you to whoever sent me this monitor “

donate 個monitor比佢比人叫whoever
伍公子多達哥1倍
明明好少人睇
AA芷婷
五月疫情啱啱開果時高峰有三萬人
唔通賣A-A咩梗係賣唱啦
歌手唔賣唱 唔通賣血咩
讀個名有幾難
真係仲衰過adult webcams啲女人
香港人支持免費娛樂麻
諷刺緊其他露對波出黎呀 做咩啫你地咁大反應
D 傻仔自己鐘個頭埋去又唔怪得人嘅我係女我都stream
分分鐘同以前比人屌有得比 佢係少數大波不過唔好j 嘅女我鐘意睇佢d youtube 片多d
有SUB佢
不過係要堆emoji喺其他台傾偈,好靚
冇睇佢台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞