Twitch 遭受黑客入侵 網站源碼及實況主收入流出

482 回覆
116 Like 6 Dislike
pokimane唔係女人
但佢唔係公司 有職員咩?
lm
睇完個表 對魯蛋(餐餐自由配)個觀感差左好多
唔係因為佢收入高 而係佢屌觀眾唔撐佢
早排佢工商無關DONTE 有觀眾DONTE搞GAG
事後佢大發脾氣 屌個觀眾
話自己DONTE跌 訂閱跌 觀眾唔養佢 但又o係接工商O個陣搞9佢

跌完都呢個收入 咁都叫唔養佢
佢自己開台時數下降 跌訂閱又怪得邊個
其實而家twitch tw 訂閱係平左一半
遲下先見真章
香港女邊個最高?
咁依家台灣TWITCH訂閱減咗咁多價
個表應該未睇唔到個影響嘅
其實睇streamer有幾可係真係睇佢打機主要係睇佢反應同聽佢鳩噏
平時睇moist critical就覺得自己十世都學唔到佢講嘢
抵佢賺咁多
同埋internet historian都好鬼勁,一路stream緊打機可以一路即時整meme
https://youtu.be/Q8TjplJPSG4
睇完個表 對魯蛋(餐餐自由配)個觀感差左好多
唔係因為佢收入高 而係佢屌觀眾唔撐佢
早排佢工商無關DONTE 有觀眾DONTE搞GAG
事後佢大發脾氣 屌個觀眾
話自己DONTE跌 訂閱跌 觀眾唔養佢 但又o係接工商O個陣搞9佢

跌完都呢個收入 咁都叫唔養佢
佢自己開台時數下降 跌訂閱又怪得邊個
咁依家台灣TWITCH訂閱減咗咁多價
個表應該未睇到個影響嘅
日日喺度舐耳仔
第一次睇唔錯 之後就覺得好悶
睇av好過
Youtube > Twitch income
佢d舊片個鼻勁大
拎d 錢出去叫雞好過啦
揾食都係接工商搞活動啦
訂閱同donate 都係幫補下
你睇統神就知
一係學大陸簽約做全職每月穩定萬五再分紅
咁佢地大頭一定有簽
佢屌觀眾單野係發生O係減價之前
我覺得6tan收入高過佢
廣告多過佢 又有主持 至少pr好過魯蛋先
真係貧窮限制我想像
到底連續26個月每月月薪250萬係咩概念
李芷婷 冇上榜
十幾廿萬VIEW 賣唱唔賣身
有咩?
不過都無影響
佢以前都無開subscription都照run到
前排直情無直播
如果靠呢個收入支撐公司應該一早執左
都唔只係搵到錢咁簡單

幾十萬月入, 百幾萬月入 呢啲叫發達
㩒廣告其實好少錢
主持好少錢 所以魯蛋先唔做
工商就真係賺得多 工商巨魔

如果計埋DONTE TWITCH第一應該係UZRA同ET之爭
懶貓 月入9萬
relaxing234 月入萬6
relaxing234 月入萬6

懶貓 月入9萬

XQC 月入250萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞