Twitch 遭受黑客入侵 網站源碼及實況主收入流出

482 回覆
116 Like 6 Dislike
樓上仲講賺錢 明明已經去到發達既level
上次kkbox live好正,仲要有爆哥
佢哋講過麥卡貝唔加人工
又唔重視佢哋 擺哂啲資源去高收視節目
其實最應該留意係第1萬位,佢係800萬人active開台入面top一萬但係佢得7千蚊個月

Crokeyz都有180k
達狗都月入四雞
Theviper玩aoc都有150k
萬人大台賺得少比人話買bot
千人細台賺得多就話人靠抽獎谷訂閱

358 餐餐自由配 24765850 413460.98
916 嬌兔 15027034 199315.7
1570 彩學 47281189 126824.76
2382 六希夫 16677765 88341.71
2614 踢虧 22596190 81109.77
2891 貝克 28990891 74455.48
5359 哈瓜哈瓜 129440913 42451.44

4139 relaxing234 26779624 53496.81

上面我都有睇開/留意開
100%confirm 冇抽獎活動
人數 由彩學百零人 哈瓜希夫幾百至千人
貝克千零至兩千 tk嬌兔穩定幾千 餐哥幾千至一萬

除左彩學台風氣勁多bits 可能導致有誤差
其他都係平均咁有訂閱 平台外donate同bits

睇完d 排名同各台平均人數 我真係r爆頭
係咪睇大肥哥嘅大部分都係死窮撚 訂都唔訂
大肥哥熱愛觀眾 完全ad free 直播
定係d觀眾係一豪子都唔想比twitch 賺 淨係用平台外donate
我冇追大肥哥唔肯定佢係咪真係好多平台外嘅donate
所以真係諗唔到點解個排名會係咁

除左買bot
Streamer 一係就超技術型一係就娛樂型其實帶咁多娛樂比成千上萬嘅人搵到錢好正常
你幾有taste
梅姨排2005
等睇佢今睇直播講
Pokimane
lilybbb1
足球員咪咁
仲有6cf 都高過佢
2382 六希夫 16677765 88341.71
唔係total payout咩
有冇 source code?
咁咪出show拍廣告
好似有兩、三人幫手
2019 x月到2021年10月前 sub+小奇點+ads收入
同埋應該美金價位?
有line/DC? 間唔中會睇史佢又真係好少禁廣告同埋相對上真係多donate同少送subs

話人買bot前諗下既然佢賺咁少值唔值得用咁大筆錢買人數 你可以話YouTube幫佢好多 但其實YouTube分成無你諗得咁好 仲要養住幾個editor
原來28皮一個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞