new balance 討論區(3)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
V1-v4啫
個人認為v1 v2最靚
暫時4個
1982年V1 1998年V2 2012年V3 2016年V4
黎緊美國有對Limited Edition 990v4 用返100美金個價開賣
V2好著啊
Bk2同nv2差唔多 有nv2就唔駛買bk啦
其實v4同v3差唔多腳感 外型差唔多 除左個鞋舌靚啲之外
V4貴v3成倍
一代取代一代姐 繼承返個價位
不過NB早排拎左V3個底去英國到MIX AND MATCH左個collection 個人認為完全搞唔掂
Mix and match左變成點
V4米白同灰 大家點揀 灰就一定最有nb味但真係難carry
770.9 991.9 1500.9 GOOGLE下 可能係D色水問題 我個人唔岩姐
我會揀灰 我自己覺得米白仲難carry
不過灰可以買返v3 外觀腳感真係差唔多 除非真係咁介意個鞋舌
666著完對v2即刻冇晒意欲
V3灰我搵極都無 就買左v4灰
STRONG HOLD 4月14日 大家估下香港會唔會有得賣對Limited Edition 990v4 100美金個價 8舊水
有冇咩途徑唔洗食炒入手
全球限量1500對 哈哈哈 佢咁講大家都係聽下就算啦
希望樂叔唔好著 一陣班潮童跟佢風 唔著Balenziaga走去著dad shoes nb 到時就一街都係
一街都係唔係問題 問題係V4上年年中都係1000有找家陣已經正價STRONG HOLD 想入對全黑都難 太貴買唔落手
師兄,最後對 v4 灰買左幾錢呀?
本身有朋友既朋友做nb

900蚊左右買左。
我見過淘大上一層間鞋鋪 唔記得允記定marathon 早2星期睇有米白賣1299 唔肯定有冇全黑 巴打可以望望
就黎1001 係時候開新post啦喎
抵到呢。
我覺得BK2個全白底好靚,NV2有全白底都入多對tim啊
可以啊
樓主唔見左
黎緊想入番對1500

邊到仲有貨?
2B開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞