new balance 討論區(3)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

我放左對落nmd度囉
你可以買對黎試下既

我用來換走舊既原裝鞋墊得唔得

點解唔得

咁覺得好似好曬 原裝算唔算好

原裝唔係對對掂,998就OK 990就ma ma day,拎出黎睇仲以為係街邊d dr kong 既fd

如果唔拆原裝就咁加會唔會好戇鳩

你對鞋買大好多咩?

2個鞋墊喎?

梗係拆啦

拆了 試了
用1400 試 新鞋墊反而硬咗

1400不嬲偏硬,呢個鞋墊又唔會話特別軟,要軟你就揀ultraboost果隻鞋墊,著壞腳

呢隻鞋墊係支撐好,企得耐又唔會話攰,你摸到紅色果D位係硬身 藍色果d位就吸震
我對1400sb著左4年仲好好著 通常冬天先拎出黎著
想問下ms574 系列係咪唔掂
見ching們多數都係講996.1400果啲

5系made in 支那

ms574好著過普通574好多好多好多好多

鞋型都修長好多,唔似574咁鈍

原來如此.仲想問下香港除左果2間專門店之外
邊度有多款正版nb買

邊度有多款正版nb買

Instagram shop

邊度有多款正版nb買

香港點止兩間

邊度有多款正版nb買

香港點止兩間

旺角區已經有兩間
moko又一間
邊度有990v3 買呢?
覺得幾靚幾vintage
V2好似靚D
free running D NB成日有特價(接近半價)
有冇巴打知道邊度有1400og賣 大概咩價位?

門市大把

幾錢 想做sale先買

留TG
巴打知唔知邊度有
V2我見到POO仲有

k有賣過一排,唔知賣晒未

時代間nb store好似都有

我9月喺韓國間nb旗艦買左對990v2 Navy
只想v3
v3 sogo nb store,時代nb store

運動家/giga sport 允記果d鋪見過有灰定黑
唔該nb巴
有無見過navy?
有,990V3 NAVY

不過係呢隻見最多

呢隻少見D
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞