new balance 討論區(3)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

ex VAT £127

巴打有冇code share?

原來係呢到… thanks 巴打

呢對要係邊買?

對991有興趣

我都係對果對1500 35週年有興趣啲
有冇巴打會開團

之前有free ship 又唔買
990有冇偏大偏細問題?未買過NB
邊隻990
舊990 邊到仲有貨

巴打有冇code share?

原來係呢到… thanks 巴打

呢對要係邊買?

對991有興趣

我都係對果對1500 35週年有興趣啲
有冇巴打會開團

之前有free ship 又唔買

黎緊black Friday 呢點sp 會唔會有折
邊隻990

呢款
邊隻990

呢款

呢款腳板較闊既人可以買大半碼,正常就買返正常size

我所有nb都係us8
放1400,us9,全新

有意留低tg
想搵番對m998gy 邊到仲有
感恩節有冇巴打知道上網買 nb 有平?? 想入998 or 997
感恩節有冇巴打知道上網買 nb 有平?? 想入998 or 997

依家NB有7折 新貨先8折

US 官網? 我淨係見到15% off only.. 係咪要特別既code?

US 官網? 我淨係見到15% off only.. 係咪要特別既code?

唔係呀 岩岩出TST
鋪頭全部US/UK款都7折
新款先8折
前日入手左對 1500 KFG FLAMINGO
us網買996灰是咪已經最平

唔係呀 岩岩出TST
鋪頭全部US/UK款都7折
新款先8折

去睇下先, thanks 巴打

要問的。因為無咩碼得番大碼

佢地收起哂

有朋友做緊
我想問邊度仲會有舊款嘅574買

有冇巴打幫手環保價回收左佢

全新?幾錢?

舊的
300環保價
100%real

有無多d 想睇下? 例如鞋底
想買果對特別版574S,唔知幾錢
想買果對特別版574S,唔知幾錢

實物原來唔係幾靚 仲要賣$1199

要問的。因為無咩碼得番大碼

佢地收起哂

有朋友做緊

感謝
TAOBAO間NBERS信唔信得過?

想入對M990GL3
300蚊係catalog入左隻中製520
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞