new balance 討論區(3)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
杏花outlet d價算唔算平
1300, 1400, 998, 996大概$699-$899
1300, 1400, 998, 996大概$699-$899

有冇靚色

有冇靚色

有冇人仲會唔會有地方入到stussy個對990v4?

有冇靚色

買左991 $599

11月頭係福岡stussy見到有,黎緊8號都會再去,洗唔洗幫你留意下?留Tg
574狗也不屌

11月頭係福岡stussy見到有,黎緊8號都會再去,洗唔洗幫你留意下?留Tg

好啊巴打
https://t.me/Bywhiteman
想問各位巴打知唔知而家邊度有999灰賣?本身對996著對殘晒想轉
同埋價位大約幾多左右?
想問各位巴打知唔知而家邊度有999灰賣?本身對996著對殘晒想轉
同埋價位大約幾多左右?

其實我見過上美國官網都有貨,仲要個價位比香港IG店都仲要平,不過運費同埋點運返黎都係一個問題
油塘大本營有深綠991賣
有冇巴打知道邊度有1400og賣 大概咩價位?

門市大把

門市大把

幾錢 想做sale先買
有無人用過RCP-150鞋墊?

同普通鞋墊分別唔大

聽講話好正

我放左對落nmd度囉
你可以買對黎試下既

我用來換走舊既原裝鞋墊得唔得

點解唔得
有無人用過RCP-150鞋墊?

同普通鞋墊分別唔大

聽講話好正

我放左對落nmd度囉
你可以買對黎試下既

點解唔得

咁覺得好似好曬 原裝算唔算好

原裝唔係對對掂,998就OK 990就ma ma day,拎出黎睇仲以為係街邊d dr kong 既fd

同普通鞋墊分別唔大

聽講話好正

我放左對落nmd度囉
你可以買對黎試下既

點解唔得

咁覺得好似好曬 原裝算唔算好

原裝唔係對對掂,998就OK 990就ma ma day,拎出黎睇仲以為係街邊d dr kong 既fd

如果唔拆原裝就咁加會唔會好戇鳩

你對鞋買大好多咩?

2個鞋墊喎?

梗係拆啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞