new balance 討論區(3)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

試過一隻,冇料到

用SneakerSer+麂皮刷,not 擦膠
是咁的,千萬不要用毛果種刷,會無晒麂的
https://s.yimg.com/wb/images/ABAFD54F9ECB89CB649E575F04BA49E256814AEA

想問下網面嘅點搞,本身白色,依家污穢到同對鞋嘅麂皮同一隻色

都係用SneakerSer,用軟毛刷去刷

堅好用?之前買過兩隻都冇料到

睇下佢ig

我自己就jm刷鞋底邊,佢就刷麂皮

係咪呢隻?

M990GRY大概幾錢?
第一次買NB 想有個數諗諗..

1500內

1500內

邊到有

1500內

邊到有

POOPXX
https://s.yimg.com/wb/images/ABAFD54F9ECB89CB649E575F04BA49E256814AEA

睇下佢ig

係咪呢隻?

想問下香港邊到有賣,日本冇呢隻賣

睇下佢ig

係咪呢隻?

唔清楚 我係佢官網買返黎

睇下佢ig

係咪呢隻?

唔清楚 我係佢官網買返黎

邊到有990kbm2 us9
我有d 六折卷用唔著 好似apm 店先用得 有咩入得過 ?利申有對舊ge M996
對嘢仲有冇得救
網面同鞋帶本身都係白色

除咗,JM同sneakers er,有冇其他推介
對嘢仲有冇得救
網面同鞋帶本身都係白色

除咗,JM同sneakers er,有冇其他推介

鞋帶拆出黎放洗衣機咪得,唔好落柔順劑

鞋身就真係推介果2隻
有無人諗住感恩節買鞋
我有d 六折卷用唔著 好似apm 店先用得 有咩入得過 ?利申有對舊ge M996

比d意見 門市有咩抵買

比d意見 門市有咩抵買

都唔知APM間野有D咩NB

新出果隻574S好似幾好

有冇巴打幫手環保價回收左佢

全新?幾錢?

舊的
300環保價
100%real

賣左未

大家覺得依隻靚唔靚 999蚊

576用c-cap比較硬

但有扁平足既話d人話幾舒服

我試過上身但比較之下個人覺得timberland既鞋好似舒服少少
999蚊值唔值?

我試過上身但比較之下個人覺得timberland既鞋好似舒服少少
999蚊值唔值?

要舒服可以試下998,990

我唔著576,$100我都覺得唔值

999蚊值唔值?

要舒服可以試下998,990

我唔著576,$100我都覺得唔值

唔著既原因因為唔夠舒服?
多謝你意見
我再睇睇先

Hanon我見冇減價未價運費係£155喎

ex VAT £127

巴打有冇code share?

原來係呢到… thanks 巴打

呢對要係邊買?

對991有興趣

我都係對果對1500 35週年有興趣啲
有冇巴打會開團

ex VAT £127

巴打有冇code share?

原來係呢到… thanks 巴打

呢對要係邊買?

對991有興趣

我都係對果對1500 35週年有興趣啲
有冇巴打會開團

如果係黑色仲正
想收對m1400nv us8,行左好多門市都無曬貨
tg:https://t.me/mnc2468
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞