|Switch機主討論(159)| Nintendo Direct 2021/09/24

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
samus變黑妹
下一代
要幾多年之後嘅事
咁樂觀 我當呢代係最後架啦
放過櫻井啦
冇機會啦,xbx又唔紅

連登仔要感恩佢肯整pass 2啦,否則光焰第時都只會比xb3主角取代
終於完,心涼了
成日係Twitter見到個啲屌老任自家角色堆acc哭喪緊
冇古惑狼哎呀

呼~
其實同個 mon 一樣
只係原裝 hdmi 1.4 線太舊 舊到 source 唔到新一批貨
唯有迫住 upgrade 用 hdmi 2.0 線
牆頭草超級G8人,成個xeno最黑人憎既我方主要角色
乜Q野只係為大局著想即係隨時可以背刺主角
條HDMI響細電機嗰時已經係依個版本啦
新手想入坑,請問上carousell買下載版game穩唔穩陣,會唔會鎖?

你咪試下囉,總有D人係要交下智商稅
自己諗下都知
咦睇真啲原來無香港人
香港都無咩youtube8/streamer玩switch
話時話其實當年kh誕生都係因為野村玩完mario64之後想整隻3d新game先有,至於點解有Disney都係因為佢啲同事同佢講你想隻game有mario咁勁,咁你啲角色都要有Disney咁紅先得喎
屌 ... 原來真撚多弱智嘅 !!!
拿,識問唔算弱智
問都唔問就買左果d先係弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞