|Switch機主討論(159)| Nintendo Direct 2021/09/24

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
其他原創角擺背景都無
Enjoy yet another sword fighter! Seriously, we should just call this Super Sword Bros Ultimate. Glad for the people that wanted him.
出現了
怨婦

咪有2隻囉
好似有人拆咗OLED版個底坐,話俾原版多咗一塊ARM晶片,幾時再有啲高手拆解。
好滿意
東西方都夠知名度
起碼係anime swordfighter又激到班要卡通動物班鬼佬

招式方面
好多dlc都有啲煩膠系統同comback mechiancs,sora望落去簡單好玩個種角色黎,好似byleth同光焰咁
暫時目測得普B雷ledgetrap同埋online橫B會屈少少
係唔知點解整到佢好慢把劍又唔算特別長shulk sephiroth個種,可能真係快劍角太多(光 roy lucina)

多謝櫻井
日系劍士

呢隻黑啲
無諗過真係出Sora…
我見twitter個trend係KH個陣都唔信
見到啲圖仲諗住係改圖
下。。。-_-
應該只係比Lan用嘅晶片
同迪士尼傾一個sora應該盡晒力,donald呢啲連影都唔畀佢出
更正,睇咗啲reply,依粒只係普通microcontroller比hdmi可以開閂電視,無任何upscale功能
但個reply都話要睇埋HDMI個頭裡面粒chip先知真相
因為好似話今次佢由HDMI 1.4 升到 2.0,最抵死係俾咗條出到4K o既HDMI線,又搞到啲人想入非非
Kingdom hearts
咁多謝就唔好塞啲cloud port過嚟啦
等緊kh上steam
近掛SE啲game上撚晒epic
KH如果唔係cloud game都會支持下
SE捉到鹿都唔識脫角
本身遊戲史, 唔多黑人... 點加,DLC 角都係主角,更少黑人
根本SMASH 玩家係為自己鐘意角色加入而興奮,無關膚色
寫Tweet 條友咪舉例,有咩角色可以入

呢D人好煩, smash 連魷魚,pokemon,天使,外星人,咩都有,平權都仆街
唔好講笑,一陣隻metroid除頭盔畀你睇入面係黑人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞