|Switch機主討論(159)| Nintendo Direct 2021/09/24

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
fitness boxing特登將判定較到好簡單,
同埋運動game你係有心做運動就做好足動作唔好諗住出貓啦,除非你係為咗女/男教練啲衫啫
其實打完都出到汗
主要驚做錯姿勢傷到肌肉

另外想問d廢話有冇得skip
係咪玩耐咗就唔會有
冇得skip的
你當每次都提醒自己keep返好個動作同埋佢講嘢嗰陣我都會去飲水
玩7分鐘講2分鐘
其實ringfit唔係故事mode會唔會好d
又想炒,狗源冚家剷啦
無論長定短訓練每次佢都係講一樣嘅嘢
ring fit同fitness boxing嘅訓練又唔係太同,不過你話廢話嘅程度ring fit自選mode肯定冇咁多嘢講,得開頭warm up同cool down係有嘢講
大電版一早已經冇過熱問題啦
SE隻卡game 疑似會逐張卡賣,
諗住玩既人要有不斷科水既心理準備

佢DLC Set寫住賣嘅都係改張卡同棋設計嘅嘢

本套組包含《Voice of Cards: The Isle Dragon Roars》遊戲本篇、7種可以將遊戲內卡牌和棋子等配件更改為《NieR Replicant ver.1.22474487139...》設計的DLC,以及1種可以將所有角色和敵人的插圖更改為像素圖的DLC。

[套組内容]
遊戲《Voice of Cards: The Isle Dragon Roars》

DLC「Dress of the Bereft」
玩家可以將主人公、Mar和Melanie的服裝更改為不同的設計。
※某些部分不會更改。

DLC「Emil's Pattern」
玩家可以將卡片背面更改為模仿艾米爾的服裝圖案的設計。
※某些部分不會更改。

DLC「Emil Avatar」
玩家的棋子可以更改為模仿艾米爾的設計。

DLC「Emil Dice」
玩家可以將骰子更改為帶有艾米爾頭的設計。
※某些部分不會更改。

DLC「Grimoire Weiss Board」
玩家可以將戰鬥棋盤和寶石盒更改為模仿白書的設計。

DLC「Library Desk」
玩家可以將桌子更改為模仿某圖書館中石像的設計。
※某些部分不會更改。

DLC「Devola's Music」
玩家可以更改BGM,更改後的BGM會讓人聯想起那個人為拯救妹妹而戰的旅程。
※某些部分不會更改。

DLC「Pixel Art Set」
玩家可以將所有角色和敵人的插圖更改為像素圖。
※某些部分不會更改。
受傷就唔會,但除左胸肌之外完全練唔到野
企45度先練到背同腰
有做開運動就玩fuck boxing
初學者無乜點運動就玩ring fuck
新機 個mon大左1圈,梗係買新機。
如果你學生手緊 就無計
剩係插電視玩咪舊機囉
brainless insect
即係叫你想玩就買switch啦
其實老任出資俾你上其他機種都要有個前設就係銷量爆死。
THE WONDERFUL 101同零 兩隻係仆到直一直。
但Bayonetta衰極都係百萬銷量,老任正路應該唔會同意。
正確機d狗真係神煩
話唔想為AC一隻出機
然後又唔會為mhr出機 唔會為女神轉生5出機
依家又唔會為bayo3出機
唔會為○○一隻出機 loop到2046
switch獨佔就愈出愈多
本身Astral Chain發售嗰期都仲有風出PC版
發售之後賣得好 就見到個版權係老任持有
有冇人知oled switch mon貼同上代機係咪共通?
若果買全透明冇黑框果啲應該共通
Hori出個幾隻話唔共通
吓,唔係機身一樣大咩?
oled speaker改左size
唔急啦
10月8日有排
唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞