一句講晒,魷魚遊戲定今際之國?

634 回覆
623 Like 4813 Dislike
話說
港台譯今際之國真係最大敗筆
明明就係彌留之國

台譯仲要闖關者
好似遊藝會咁。。。
咁主角重新再入過去玩,係諗住點樣贏個遊戲?

入得去玩就預左死人架啦,唔係諗住一齊BBQ賺大錢吖
去到最後先咁清高,咁清高就唔係呃呀伯啦
屌佢老味 無啦啦屌阿嬸 仲要露點 差啲被人發現av
即係入去再殺死曬全部人
魷魚>今際 就係想睇啲俾小朋友玩嘅遊戲放落大人度會有咩效果,今際有啲關卡當你都估到大概點贏就會想飛住睇
D女角好正
個個泳裝 扯住睇
用唔到個腦分析
明石垃圾嚟 毫無魅力
兩套垃圾都有得討論
兩套d game都低B
幫liar game挽鞋嘅資格都冇
結尾依套都好爛, D作者完全江郎才盡, 都係唔好鬥爛喇
噬謊者> 賭博默示錄> Liar game> 要聽神明的話 >今際> 魷魚

不過d game應該係liar game最好玩,走私遊戲好正
我睇魷魚係開日文配音當佢今際咁睇, 如果係韓文,今際一定完勝。講製作兩套都各有細致既地方做得好過對方。但今際我覺得D game 係好好多!
魷魚純粹普通生存遊戲,唔係食腦
今國有推理好多
玻璃橋明明個阿叔識玩都要整死佢
我睇到呢度真係好撚燥

VIP鍾意玩死人不如搞困獸鬥算
水雞完勝
翻得入去既全部都視死如歸 個個都知有人死
第一個遊戲後咁多人投票出翻去 係因為唔知有人死
出翻去之後 根本佢地既生活同地獄或者死冇分別
所以先選擇入翻去搏

因為呢個遊戲講左唔會逼你 佢要你自己接受左死人呢件事 再做選擇翻黎 不過前提係要過半數人投票先可以停 呢個位可以斟酌
就係要簡單先公平遊戲
唔會因為有人唔明白個game rule而輸
油魚成個故事拍得完整同合理好多,條潛入線又好睇,休息室大戰又正

今際就只係睇男主角神推理同女主角飛蟬走壁+一堆女,真係講game其實都係得1-2個game係好睇

*覺得兩套都好睇
三吉彩花
土屋太鳳屌打全世界嘅女演員
唔夠黑暗
魷魚差在d game唔夠刺激,
個警察好似tom cruise 咁如入無人之景。
負責個理念同做法又唔合理,講就話要公平機會佢地番身,但又比強者殺弱者,d人死鳩晒點玩game
今際之國幾好睇
魷魚…睇咗預告之後都唔想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞