一句講晒,魷魚遊戲定今際之國?

634 回覆
623 Like 4813 Dislike
Ching用手食腦?
水雞J到我
SH劇情改完都唔算太尷尬 本身漫畫多bug 講人性果part有同魷魚類似姐 首歌我懷疑佢特登 faker隻雷茲上身咁
魷魚伏筆吸引 劇情遊戲平平
話題性大係真
個個都講 講到唔睇唔得咁
一路以為未到戲肉唯有飛住睇
最後先知真係鳩劇 小丑竟然是自己
無絕對公平不如睇死神來了 lol
硬係覺得梅花K會拍得爛
不過想知搵邊個黎做梅花K
日劇睇到瞓著喎
個啊伯都鳩啦都唔知想點
真 生存類嘅漫畫成日都係一開始好好睇
之後就冇哂貨
想知有無露鳥
今際除左葵扇game要體力硬食 階磚某幾關逼你死淨1個外 其他大部份都係可以智取到冇人死 clear
魷魚係想睇人死多過想你諗到點大團圓過
本身都係on9仔
一個啃老廢青無啦啦有個大波樣靚運動囡囡carry,仲要有fd用命幫佢

兩套都on9嘅位係主角本身根本一無是處而唔係因為生活所迫/欠一個機會嘅人,無啦啦去death game會贏到都已經夠唔合理

Squid 個主角仆街仔到偷老母錢賭馬,入到去無啦啦對阿伯咁好 最後唔搵女再入game
今際點會係一無是處主角設定係比老豆違棄 又有個屈機阿哥先放pea
魷魚遊戲好撚垃圾
話好睇個D人係咪食開屎?
梅花K 紅心J 方塊K 呢3個真係最好睇
遊戲又正又有意思
今際第一個遊戲其實都冇必勝法
頭2間房唔係靠體力/用腦, 純粹靠撞
當年真係世一 而家不了
係都要比較的話,廢青好過阿叔嘅
前者係咁強調佢轉數唔低只係冇阿哥咁出眾所以變廢青
後者係不折不扣嘅廢老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞